EUROLYGA 2023

Klubas pažadėjo mesti lauk lyties organą rodžiusį futbolininką

Vokietijos antrosios lygos futbolo klubas „Padeborn 07“ nutraukė sutartį su patyrusiu žaidėju 29-erių Nicku Proschwitzu. Komandos vadovybė apkaltino jį ekshibicionizmu – viešu lyties organo rodymu. Anglijoje ir Vokietijoje rungtyniavęs futbolininkas tikina, kad jis tapo aplinkybių auka ir tikrai nėra iškrypėlis.

N.Proschwitzas šiemet gali nežaisti Vokietijos „Padebron 07“ ekipoje.<br>„Padeborn.de“
N.Proschwitzas šiemet gali nežaisti Vokietijos „Padebron 07“ ekipoje.<br>„Padeborn.de“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2016, 2:55 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 4:02 AM

Incidentas įvyko Turkijos kurorte Beleke, kur klubas rengiasi naujam sezonui, rašo eurosport.com. Teigiama, kad N.Proschwitzas nusimovė kelnes prieš merginą, kuri komandoje atsakinga už organizacinius klausimus.

Klubo prezidentas Wilfriedas Finke itin griežtai reagavo į šį incidentą ir pareiškė, kad futbolininkas tikrai nežais jo vadovaujamoje komandoje.

„Tai yra neįtikėtina ir žeidžia visus – tiek merginą, tiek ir komandą. Net nesakau, kaip tai atsilieps ekipos įvaizdžiui“, – kalbėjo „Padeborn 07“ klubo prezidentas.

Pats N.Proschwitzas aiškina, kad jis tapo tik pokšto auka.

„Daug kas žino, kad nenešioju apatinių po sportine apranga ar šortais. Tai vyrukai pajuokavo – nusmaukė man šortus ir likau be nieko. Tačiau tai buvo tik kelias sekundes. Labai greitai mano lyties organo niekas nematė“, – teisinosi futbolininkas.

Į jo pusę stojo ir komandos draugai – jie teigė, kad tai yra nesusipratimas. Tokios pat nuomonės buvo ir mergina, prieš kurią neva buvo apsinuoginęs N.Proschwitzas.

„Manau, kad šioje situacijoje nebuvo jokio seksualinio priekabiavimo. Kai Nickas įžengė be kelnių į kambarį, mažai kas pastebėjo „nesusipratimą“, nes jis tuoj pat apsisuko ir vėl išėjo“, – teigė savo vardo nenorėjusi pranešti ekipoje dirbanti mergina.

N.Proschwitzas „Padeborn 07“ klube, kuriam atstovavo prieš ketverius metus ir turėjo žaisti šį sezoną, yra įmušęs 24 įvarčius per 56 dvikovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.