EUROLYGA 2023

Pamėginkite laimėti 10 000 dolerių: Floydas Mayweatheris juos atiduoda už komentarą

10 000 dolerių- šią nemažą sumą visai nesunkiai galite laimėti ir jūs. Tokią galimybę savo gerbėjams siūlo kontraversiškasis boksininkas Floydas Mayweatheris.

F. Mayweatheris ir C. McGregoras<br>AFP/Scanpix
F. Mayweatheris ir C. McGregoras<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2016, 11:45 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:29 PM

Savo poelgiais žiniasklaidos dėmesį vis patraukiantis 39-erių amerikietis, kurio turtas siekia 340 milijonų dolerių, už geriausią komentarą po jo įkeltu vaizdo įrašu socialiniame tinkle pasirįžęs įteikti šią nemenką premiją.

Tokį poelgį lėmė F. Mayweatherio ir jo amžino konkurento airio Connoro McGregoro žodžių karas socialiniuose tinkluose. Jis jau spėjo įgauti pagreitį, o amerikietis nepraleido progos C. McGregorui dar kartą įkąsti.

„Instagram“ tinkle jis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame bejėgį C. McGregorą kovos metu daužo jo varžovas Nate'as Diazas. Nors rugpjūčio mėnesį airis pastarajam atsirevanšavo, tačiau už pavadinimo šiam klipui sugalvojimą F. Mayweatheris vieną žmogų žada apdovanoti piniginiu prizu.

Boksininkas rašo, jog laimėtoją paskelbs Gruodžio 19 dieną.

Tuo tarpu C.McGregoras taip pat jau ne kartą erzino amerikietį.

„Jei kaučiausi su Floydu, nužudyčiau jį greičiau nei per 30 sekundžių. Tik tiek laiko man prireiktų, kad jį apsupčiau kaip smauglys ir pasmaugčiau“, – itin pasitikėdamas savo jėgomis kalbėjo C.McGregoras.

Galimai Las Vegase vyksiantis mūšis tarp dviejų galiūnų jau dabar vadinamas amžiaus bokso dvikova. Prognozuojama, jog F.Mayweatheris iš šios kovos uždirbs 100 mln. svarų (apie 126 mln. eurų), o C.McGregoras gaus 7 mln. svarų (apie 9 mln. eurų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.