EUROLYGA 2023

Ričardą Berankį nugalėjęs italas: „Jaučiau, kad jam labiau reikia stengtis, kad iškovotų taškus“

Prancūzijos atvirajame turnyre „Roland Garros“ Ričardas Berankis patyrė triuškinamą pralaimėjimą, kai nusileido Paolo Lorenzi 0:6, 2:6, 4:6.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-30 22:22

35-erių italas yra 34-oji pasaulio raketė, o po iškovotos pergalės atskleidė, kad jautė savo pranašumą kovoje prieš 26-erių lietuvį, kuris užima vos 188-ąją vietą ATP reitinge.

„Laimėti mačą šiame turnyre man prireikė septynių bandymų. Aš esu įpratęs čia varžytis“, – kalbėjo P.Lorenzi. – Aš buvau perspėtas, kad R.Berankis puikiai atsako į padavimus, bet jaučiau, kad jis turi padaryti kažką papildomo, kad iškovotų taškus.“

„Aš neturėjau daryti nieko specialaus. Atlikau teisingus sprendimus, sužaidžiau normalų mačą ir prisitaikiau prie visko, kas man buvo mesta“, – apie mačą su R.Berankiu kalbėjo italas.

Nepaisant to, kad lietuvis bandė trečiajame sete kabintis į kovą su P.Lorenzi, šis išliko ramus: „Džiaugiuosi, kad nepraradau koncentracijos, net ir trečiajame sete. Aš jau kartą buvau pralaimėjęs, kai laimėjau pirmus du setus, todėl nenorėjau, kad tai pasikartotų“, – pridėjo tenisininkas.

P.Lorenzi taip pat atskleidė, kad prieš turnyrą buvo patyręs blauzdos traumą, tačiau mače su lietuviu skausmo nejautė ir galėjo kautis visu pajėgumu. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.