EUROLYGA 2023

Novako Džokovičiaus išsiilgę gerbėjai vėl sulaukė nemalonios žinios

Vienas geriausių tenisininkų, per savo karjerą daugybę titulų iškovojęs Novakas Džokovičius vasaros viduryje savo gerbėjams pranešė liūdną žinią. Tuomet tensininkas paskelbė, kad po alkūnės traumos reikia atlikti reabilitaciją, todėl pasitraukia iš teniso varžybų iki pat metų pabaigos.

 Novakas Džokovičius vis dar kenčia nuo traumos<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Novakas Džokovičius vis dar kenčia nuo traumos<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2017, 2:24 PM, atnaujinta Dec 29, 2017, 2:31 PM

Metų pabaiga netruko ateiti, o visi jau nekantriai laukė, kada jų mylimas sportininkas vėl paims teniso raketę į rankas oficialiose varžybose. Deja, šis laukimas prailgs, kadangi tenisininkas ir vėl pateikė nemalonią žinią. 

Jis manė, kad reabilitacija sėkmingai atlikta, tačiau mintys greitai pasikeitė. Pasikartoję skausmai privertė serbą atšaukti savo startą turnyre Jungtiniuose Arabų Emyratuose (JAE).

Po penkių mėnesių pertraukos N.Džokovičius turėjo stoti į kovą su ispanu Roberto Bautista Agutu.

„Esu baisiai nusivylęs, kad turėjau pasitraukti, – situaciją komentavo tenisininkas. – Deja, pastarosiomis dienomis ir vėl pradėjau jausti skausmą alkūnėje ir po atliktų medicininių tyrimų, man daktarai patarė nerizikuoti, nedelsiant pasitraukti ir toliau tęsti medicinines terapijas. Tai paveiks ir sezono pradžia ir patį turnyrą, tačiau nieko nebepadarysi“.

Su Novaku Džokovičiumi turėjęs susitikti R.B.Agutas dabar stebės kitos poros susitikimą tarp austro Dominico Thiemo bei Pietų Afrikos Respublikos (PAR) atstovo Kevino Andersono. Ispanas susitiks su šios poros nugalėtoju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio