Goda Alijeva: „Kai myli, neatrodo, kad aukojiesi“

Muzikinė karjera, triukšmingi vakarėliai ir gerbėjų plojimai – buvusios grupės „69 danguje“ narės Godos Alijevos (29 m.) praeitis. Dabar svarbiausia – šeima.

Žurnalo „Stilius“ viršelis.
Žurnalo „Stilius“ viršelis.
Goda Alijeva: „Kai myli, neatrodo, kad aukojiesi“<br>A.Nareikos nuotr., A.Malakauskienės makiažas, K.Murausko šukuosena, E.Mankus drabužiai.
Goda Alijeva: „Kai myli, neatrodo, kad aukojiesi“<br>A.Nareikos nuotr., A.Malakauskienės makiažas, K.Murausko šukuosena, E.Mankus drabužiai.
„Patinka, kai Rolandas padėkoja už tai, kad esu šalia, už tai, kad pagelbėju jam įvairiose situacijose“, – sakė Goda Alijeva.<br>A.Nareikos nuotr., A.Malakauskienės makiažas, K.Murausko šukuosena, E.Mankus drabužiai.
„Patinka, kai Rolandas padėkoja už tai, kad esu šalia, už tai, kad pagelbėju jam įvairiose situacijose“, – sakė Goda Alijeva.<br>A.Nareikos nuotr., A.Malakauskienės makiažas, K.Murausko šukuosena, E.Mankus drabužiai.
Žurnalo „Stilius“ viršelis.
Žurnalo „Stilius“ viršelis.
Daugiau nuotraukų (4)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

Jun 23, 2015, 10:55 AM, atnaujinta Oct 29, 2017, 6:52 PM

Nors krepšininko Rolando Alijevo (30 m.) žmona ir dukters Tėjos (5 m.) bei pusantrų metų sūnaus Amilio mama išliko liekna, jaunatviška ir stulbinamai graži, ji subrendo kaip asmenybė.

Su G.Alijeva susitikome jos gimtajame Kaune. Moteriai kone kiekvieno pasaulio miesto gražiausia vieta – senamiestis. Ne išimtis ir Kaunas. Todėl Goda pasiūlė čia surengti jos fotosesiją ir pasikalbėti.

Viduramžius menantys pastatai, akmenimis grįstos gatvės, Nemuno ir Neries santaka, viešbučių terasos, nuo kurių atsiveria senų namų stogai, Godos teigimu, – puikios vietos fotosesijai.

Jai G.Alijeva pasirinko jaunos drabužių kūrėjos Evos Mankus kurtas ilgas sukneles.

„Man patinka šios dizainerės stilius – puošnus, paslaptingas, subtilus ir kartu prabangus. Vilkėdama bet kurią jos kurtą suknelę jaučiuosi pakylėta ir išskirtinė“, – kalbėjo moteris.

Po fotosesijos, kurioje moteris jautėsi lyg profesionalus fotomodelis, šnekučiuojamės prie kavos. Nors pusantrų metų G.Alijevos sūnus Amilis namuose liko su tėčiu, motinos rūpinimasis begalinis. Ji net keletą kartų skambino Rolandui ir pasiteiravo, ar mažyliui viskas gerai, ar jis pavalgė.

G.Alijeva neslėpė, kad po mūsų pokalbio skubės į namus krautis lagaminų. Ryte ji išvyksta į Azerbaidžano sostinę Baku.

Šiuo metu ten vyksta pirmosios Europos sporto žaidynės. R.Alijevas jose rungtyniauja, o pirmąkart šioje šalyje viešinti Goda su vaikais ir anyta jį palaiko.

„Į Baku kartu su mumis turėjo vykti ir Rolando tėvelis. Deja, likimas negailestingas – jis išėjo iš šio pasaulio. Todėl Rolandą palaikysime ir pas šiame mieste gyvenančius gimines viešėsime be jo“, – liūdnai ir atvirai pokalbį pradėjo G.Alijeva.

Iš Azerbaidžano kilusį R.Alijevo 57 metų tėvą širdies smūgis pakirto prieš dvi savaites. Moteris sakė, kad ši nelaimė sukrėtė visą šeimą, leido pajusti gyvenimo trapumą.

„Šiuo metu tai – labai jautri tema. Skauda visiems, tačiau žinome, kad nuo to skausmo nereikia bėgti, svarbu išgedėti, vieniems kitus palaikyti – kai reikia, patylėti, kai reikia – išsikalbėti“, – tikino pašnekovė.

Pati pasukusi pokalbį linksmesne gaida apie įsibėgėjančią vasarą G.Alijeva sakė, kad tikslių planų ji su Rolandu dar nesusidėliojo. Tačiau aišku viena – vasarą poilsio netrūks.

– Sakote, kad vasarą planuojate ilsėtis. O kaipgi televizijos žiūrovai, kurie laukia jūsų pasirodymo seksualioje vasariškoje laidoje?

– Darbai televizijoje baigti, jau nufilmuotos visos „KK2 vasara“ laidos. Žiūrovų tikrai laukia daug gražių merginų ir pikantiškų vaizdų. Bus linksma, bus daug nuogo kūno, nemažai juoko, net naudingų patarimų. Bus reportažų apie meilę, posūkius į kairę.

– Ekrane šalia Žygimanto Stakėno ir Irūnos Puzaraitės atrodote lyg tikra profesionalė. Grįžti į televiziją buvo lengva?

– Tikrai nebuvo lengva. Praėjo maždaug dveji metai nuo tada, kai vedžiau laidą „Žvaigždutės“.

Dabartinės laidos specifika visai kitokia, nei buvau įpratusi. Jaudulio tikrai buvo, bet buvo smagu ir sekėsi puikiai. Filmavimų metu sutikau seniai matytus bičiulius, kurie man padėjo įsidrąsinti ir pajusti, kaip man ši veikla patinka.

– Laidos vedėjos kėdė jums darbas, galimybė užsidirbti, o gal tiesiog smagi pramoga?

– Tai tikrai nėra noras užsidirbti. Greičiau pramoga ir savęs realizavimas. Šiek tiek pailsėjau ir nuo kasdienybės. Pramogų verslo pasaulis man yra artimas, todėl labai smagu susitikti su kolegomis, bičiuliais.

– Kokia jums bus ši vasara? Kur planuojate išvykti?

– Kai grįšime iš Baku, Rolandas vyks į sporto stovyklą. Po to greičiausiai važiuosime į Turkiją. Tai ideali vieta poilsiui su vaikais – šilta jūra, skanus maistas, graži aplinka, pramogos. Žadame vykti pailsėti ir kur nors Lietuvoje.

– Mėgstate lietuvišką pajūrį?

– Patinka ilsėtis Kunigiškėse, kur ramybė, nėra daugybės žmonių. J.Basanavičiaus gatve Palangoje pereinu nebent kartą per metus.

Labiau patinka šiltesnės jūros. Tačiau vaizdas prie Baltijos jūros, bangų mūša mane žavi.

Daug degintis nemėgstu. Mano oda nėra labai balta, todėl net po žiemos neatrodau išblyškusi. Paplūdimyje mėgstu būti po skėčiu. Ypač patinka atsiversti knygą.

– Kokias atostogas pavadintume tobulomis?

– Tas, kurių metu ne tik galima drybsoti paplūdimyje, bet ir pakeliauti, pamatyti. Nors man labai patinka jūra, dievinu miestus su gražiais senamiesčiais, gardų maistą, gražius vaizdus.

– Su dviem mažomis atžalomis apie tokias atostogas galima tik pasvajoti.

– Visur vykstame su vaikais, todėl poilsis yra kiek sėslesnis. Tačiau neseniai su Rolandu tik dviese buvome išvykę į Siciliją. Tai buvo tikrai nuostabios atostogos.

– Kaip atnaujinote vasaros spintą?

– Atnaujinau, bet tikrai viso nepakeičiau. Nesu ta, kuriai apsipirkti yra viena didžiausių gyvenimo pramogų. Iš Sicilijos parsivežiau porą naujų bikinių.

– Kokią jus galima sutikti gatvėje? Mielai avite aukštakulnius? O gal mėgstate patogumą ir aunatės lengvus laisvalaikio batelius?

– Aukštakulnių turiu daugybę, tačiau juos be rimtos progos aunuosi retai. Galima sakyti, kad aukštakulnių tiesiog nekenčiu. Vasarą man patinka atviros basutės žema pakulne, vėsesniu metų laiku – patogūs batai.

– Ar jums svarbi etiketė?

– Kaip matote, ant mano palaidinės didelio užrašo „Dolce & Gabanna“ nėra. Tokių dalykų pernelyg nesureikšminu, nors nusipirkti vieną kitą vardinį drabužį kažkada anksčiau buvo smagu. Dabar, kai turiu šeimą, vaikų ir nebaigtus įrengti namus, vietoj brangių batų poros mieliau nusiperku kokį pastatomą šviestuvą.

Juokinga būtų, jeigu eičiau apsirengusi vien garsių kūrėjų drabužiais, į mane dėl to visi žiūrėtų, o mano namai būtų nušiurę.

Tokį nesubrendėlišką požiūrį puikiai parodo kai kurie jaunimėlio atstovai – nusiperka prabangų automobilį, o degalams pinigų neturi.

– Esate pavydėtinai liekna dviejų vaikų mama. Kaip jums pavyksta išlaikyti puikią figūrą?

– Per pirmą nėštumą buvau priaugusi 30 kilogramų, per antrąjį – 16. Bet svoris savaime nukrito. Aš ilgai pati maitinau vaikus, todėl natūralu, kad svoris krito. Sukantis namuose, virtuvėje, aplink vaikus ir vyrą tikrai yra ką veikti. Be to, esu dėkinga genetikai.

Daugiau – antradienio žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.