Garsiosios ir turtingos Onassių šeimos prakeiksmas nedingo?

Pastaruoju metu milijardierė Athina Onassis (31 m.) viešumoje atrodo liūdna ir prislėgta. Nejau jos sutuoktinis Alvaro Affonso de Miranda Neto (43 m.) tikrai jai neištikimas?

Didžiausia Athinos aistra – žirgai.<br>ViDA Press nuotr.
Didžiausia Athinos aistra – žirgai.<br>ViDA Press nuotr.
Didžiausia Athinos aistra – žirgai.<br>ViDA Press nuotr.
Didžiausia Athinos aistra – žirgai.<br>ViDA Press nuotr.
Athina su 30-mečiu Dodos pravardę turinčiu Alvaro susipažino legendinio brazilų jojiko Nelsono Pessoos žirgyne.<br>ViDA Press nuotr.
Athina su 30-mečiu Dodos pravardę turinčiu Alvaro susipažino legendinio brazilų jojiko Nelsono Pessoos žirgyne.<br>ViDA Press nuotr.
Athinos ir Dodos vestuvės įvyko 2005 metų gruodžio 3-iąją San Paule (Brazilija).<br>ViDA Press nuotr.
Athinos ir Dodos vestuvės įvyko 2005 metų gruodžio 3-iąją San Paule (Brazilija).<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 4, 2016, 8:43 AM, atnaujinta May 19, 2017, 11:23 PM

Vienintelė graikų laivybos magnato milijardieriaus Aristotelio Onassio anūkė, tuo metu 18-metė Athina su 30-mečiu Dodos pravardę turinčiu Alvaro susipažino legendinio brazilų jojiko Nelsono Pessoos žirgyne, rašo žurnalas „Stilius“.

Ji švelniai pasiteiravo Dodos, kodėl jis visada atrodo toks liūdnas. Prasta brazilo nuotaika buvo ne be priežasties: anuomet jis skyrėsi su žmona Cibele Dorsa, su kuria 2000-aisiais susilaukė dukters Viviane.

Vėliau Doda prisipažino, jog po malonių Athinos žodžių jam viduje kažkas spragtelėjo – sugrįžo laimė.

Iš tikrųjų atrodė, jog vienintelė laivybos magnato graiko A.Onassio palikuonė, kurios turtas vertinamas 3,5 milijardo eurų, susipažinusi su sėkmingai rungtyniaujančiu jojiku, atrado giminingą sielą.

Abu nebaigę mokyklos, žirgai – jų didžiausia aistra ir vizija, abiem itin svarbus šeiminis gyvenimas.

Athinos ir Dodos vestuvės įvyko 2005 metų gruodžio 3-iąją San Paule (Brazilija). Ir nuo to laiko pora visuomet būdavo drauge: keliavo iš vieno jojimo turnyro į kitą, viešumoje visuomet laikėsi už rankų, nevengė vienas kitam rodyti švelnių jausmų.

Paskui Athiną ir Dodą nesivilko meilės romanų ir skandalų šleifas – priešingai nuo nelaimingo jos motinos Christinos Onassis gyvenimo, kuri būdama 16-os pirmą kartą pakėlė prieš save ranką.

Christina buvo keturis kartus ištekėjusi, sutuoktiniai ją apgaudinėjo ir išnaudojo. Ch.Onassis mirė 1988-aisiais Buenos Airėse (Argentina) neaiškiomis aplinkybėmis būdama 37 metų.

Athina, kuriai buvo treji metai, augo pas savo tėvą Thierry Rousselį ir jo šeimą Šveicarijoje, prie Ženevos ežero.

Šis aukštaūgis, šviesiaplaukis vyriškis, farmacijos koncerno „Roussel-Uclaf“ įkūrėjų atžala, buvo ketvirtasis Athinos motinos vyras.

Ch.Onassis duktė buvo svarbiausias asmuo. Ji tiesiogine šio žodžio prasme ištuštindavo „Christian Dior“ parduotuvių vaikiškų drabužių skyrius.

Kai Athina pradėjo vaikščioti, motina padovanojo jai mažutėlį „Ferrari Testarossa“, kuriuo mažylė važinėjo po svetainę.

Kai duktė kelis kartus ištarė „be be“, motina nupirko avies aptvarą su tirolietiškai dainuojančiu piemeniu.

„Siaubinga tai sakyti, bet jei motina būtų gyvenusi ilgiau, ji visiškai būtų išlepinusi Athiną“, – teigė Ch.Onassis draugė Florence Grinda.

Duktė neprisimena motinos. Ch.Onassis palaidota šalia savo tėvo, mirusio nuo retos raumenų ligos, ir brolio Alexanderio, žuvusio lėktuvo katastrofoje Skorpio saloje. Bet čia Athina lankosi retai.

Apie A.Onassį, savo senelį, ji sako: „Jis buvo turtingas ir mylimas. Apie jį žinau nedaug.“Athinos ryšiai su protėvių gimtine nėra stiprūs.

Jos motina Ch.Onassis yra sakiusi: „Už pinigus negalima nusipirkti laimės ir geriausias to pavyzdys – mano šeima.“

Atrodė, kad Athinos ir Dodos meilė pralaužė Onassių šeimą kausčiusį prakeiksmą.

Pora kartu su jo dukterimi Viviane gyveno prabangiame pastogės būste San Paule arba plytinėje viloje, stovinčioje nedidelėje Belgijos vietovėje Aud Turnhaute, kurią nuo „A and D“ („Athina ir Doda“) sportinių žirgų maniežo Valkensvarde (Olandija) ir Jano Topso žirgynų skiria nedidelis atstumas.

Bet po jojikų bendruomenę jau kuris laikas sklando kalbos, kad Athinos ir Dodos santuoka byra. Nuo gegužės pradžios J.Topso, kuris pagrįstai laikomas vienu įtakingiausių tarptautinės prekybos žirgais asmenų, valdose įvyko du turnyrai, kuriuose dalyvavo Athina.

Nuo to laiko čia karaliauja tik viena tema: Vokietijos žiniasklaidai jojikai prasitarė, kad Athina nutvėrusi savo vyrą „nusikaltimo“ vietoje su ispane.

Pasak jų, Athina visiškai praradusi savitvardą ir nuo to laiko pora vienas su kitu bendrauja tik per savo advokatus.

Žurnalistams pro akis nepraslydo ir tai, kad Athina jau kuris laikas nenešioja sutuoktuvių žiedo. O juk jį visada su pasididžiavimu demonstruodavo per jojimo turnyrus.

Jauna moteris atrodo siaubingai sulysusi. Per Valkensvardo turnyrą Athina buvo paskendusi savo mintyse, jos nedomino net ir tai, kas vyksta aplinkui.

Ji, kaip įprasta, nesėdėjo ant savo žirgo, tik be paliovos skambino išmaniuoju telefonu, gestikuliavo, atrodė prislėgta ir nusivylusi. Nuolat gurkšnojo „Cola Light“, nieko nevalgė, per didžiuosius susibūrimus atrodė susimąsčiusi ir viskam abejinga.

Kartkartėmis draugiškai nusišypsodavo, bet jos akys atrodė liūdnos ir be gyvybės ženklų. Pirmiausia šalia Athinos nėra jos vyro. Veikiausiai dėl to, kad gegužės viduryje jis dalyvavo Bretanės (Prancūzija) turnyre, į kurį nuvyko kartu su dukterimi Viviane.

Bet gegužės 4–8 d. Hamburge (Vokietija) vykusiame turnyre, kur dalyvavo A.Onassis, pirmą kartą nebuvo matyti sutuoktinio Dodos ir tai labai nustebino kitus jojikus. Juk jis visuomet atvykdavo į Hamburgą!

Sekminių pirmadienį per Valkensvardo turnyrą Athina visą dieną buvo viena. Tuo metu Doda įkėlė į „Instagram“ savo ir dukters nuotraukas su prierašu: „Mano duktė, mano gyvenimas, visi mano...“ – šalia trys širdelės.

Kaip vienareikšmį ženklą, kad virš A.Onassis ir Dodos santuokos pakibo juodi debesėliai, jojikai vertina tą faktą, kad visus penkis vertingus kliūtinio jojimo žirgus ji laiko J.Topso žirgyne, nors jos nuosavas yra šalia.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.