Garsenybių atostogos: nuo aplankytų šventyklų iki nuogų krūtų

Nors žiemos sezonas trauktis vis dar neketina, ryškiausioms pramogų pasaulio žvaigždėms tai nė motais. Garsios moterys puikiai žino, kaip vasarą atsivilioti gerokai anksčiau – tereikia nusipirkti kelialapį į egzotišką šalį, kur vienintelis reikalingas drabužis tėra maudymosi kostiumėlis. 

Garsios moterys puikiai žino, kaip vasarą atsivilioti gerokai anksčiau – tereikia nusipirkti kelialapį į egzotišką šalį, kur vienintelis reikalingas drabužis tėra maudymosi kostiumėlis.<br>AOP nuotr.
Garsios moterys puikiai žino, kaip vasarą atsivilioti gerokai anksčiau – tereikia nusipirkti kelialapį į egzotišką šalį, kur vienintelis reikalingas drabužis tėra maudymosi kostiumėlis.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2015, 9:48 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:51 AM

Miley Cyrus, Havajai +23 °C

Atsiriboti nuo nuolat apie juos sklandančių gandų ir romantiškai pasiglebesčiuoti neprognozuojamu elgesiu pagarsėjusi atlikėja Miley Cyrus (22 m.) ir jos mylimasis Patrickas Schwarzennegeris (21 m.) nusprendė pačioje tinkamiausioje vietoje – Havajų salyne.

Tiesa, ir čia neapsieita be netikėtumų – kartu su mylimuoju į vandenyną atsigaivinti M.Cyrus brido begėdiškai apnuoginusi viršutinę kūno dalį. Gerbėjai suskubo juokauti, kad tą akimirką oro temperatūra karštoje saloje šoktelójo dar keletu laipsnių.

Paris Hilton, Balis +30 °C

Prabangų gyvenimą dievinanti viešbučių tinklo paveldėtoja Paris Hilton (33 m.) saulės spinduliais pasilepinti nusprendė egzotiškoje Balio saloje.

Prašmatniame viešbutyje apsistojusi pramogų pasaulio žvaigždė baseine užsibūti neketino, o SPA malonumus mielai iškeitė į vieną garsiausių traukos objektų Balyje – Ubudo beždžionių mišką ir jame esančias šventyklas.

Lucy Mecklenburgh, Dubajus +29 °C

Tobulo kūno turėtoja tituluojama britų televizijos žvaigždė Lucy Mecklenburgh (23 m.) tiesiog neabejinga prabangiajam Dubajui – čia šaltuoju sezonu metu gražuolė atostogauja jau keletą metų iš eilės.

Atrodo, kad uolios manekenės treniruotės sporto salėje atsiperka su kaupu – net ir per atostogas ji noriai pozuoja fotografams demonstruodama kūną, varantį pasaulio vyrus iš proto.

Taylor Swift, Havajai +23 °C

Neblėstančio populiarumo atlikėja Taylor Swift (25 m.), regis, leido sau atsipūsti nuo įtempto darbo grafiko, tad nieko nelaukdama susikrovė lagaminus ir kartu su trimis bičiulėmis išskrido į saulėtą Havajų salą.

Artimiausių draugių kompanija, kūną glostantys saulės spinduliai ir vandenyno bangos žvaigždei suteikė pliūpsnį gerų emocijų – savo socialinio tinklo paskyroje mergina dalijosi neišdildomais įspūdžiais ir nuotaikingomis nuotraukomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.