Elsa Pataky: šeimos laimė įmanoma ir su seksualiausiu vyru

Trys vaikai, po gimdymo prabėgo vos trys mėnesiai, o ispanų aktorė Elsa Pataky (37 m.) jau pozavo prieš objektyvą su apatiniais drabužiais. Būtų galima pajuokauti, kad veiksmo filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždei tokia misija tikrai įmanoma. Be to, niekas nepaneigs, kad moters žavesys turi įtakos ir geriems santykiams šeimoje.

Elsa Pataky su vyru Chrisu Hemsworthu.<br>„Scanpix“ nuotr.
Elsa Pataky su vyru Chrisu Hemsworthu.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2015, 7:22 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 1:28 AM

Sunku patikėti, kad ši liekna šviesiaplaukė – daugiavaikė motina. Su vyru australų aktoriumi Chrisu Hemsworthu (31 m.), pripažintu seksualiausiu pasaulio vyru, ji augina tris vaikus: trejų metų dukrelę Indią Rose ir devynių mėnesių sūnus dvynius Tristaną ir Sashą.

Būdama nėščia E.Pataky nusifilmavo septintame filme „Greiti ir įsiutę“ ir išleido knygą apie kūno rengybą. Beveik iškart po gimdymo gražioji ispanė sulaukė pasiūlymo iš apatinių drabužių prekės ženklo „Women’ Secret“ atstovų tapti mini reklaminio filmuko „Women’Secret Dark Seduction“ heroje.

Pagal siužetą E.Pataky herojė gauna paslaptingą siuntinį su rašteliu: „Čia yra viskas, ko tau prireiks šią naktį.“ Dėžutėje ji randa nėriniais puoštų apatinių drabužių komplektą ir jį matuodamasi šoka priešais veidrodį. Tokios figūros kaip Elsos galėtų pavydėti ir jaunutė mergina!

– Kaip jums pavyko taip greitai atgauti ankstesnes kūno formas?

– Labai daug treniravausi, laikiausi dietos, kad vilkėdama apatinius drabužius priešais objektyvą jausčiausi gerai. Kompleksų turinti moteris negali atrodyti nepriekaištingai, jei moteris patenkinta savimi – tai atsispindės ir jos išorėje.

Moteris turi skirti sau dėmesio, lavinti kūną. Žinoma, rūpinimasis šeima atima daug laiko, bet reikia tinkamai surikiuoti darbus ir savo dienotvarkę.

– Ar pasikeitė jūsų rengimosi stilius, kai tapote motina?

– Žinoma, pradėjau rinktis kur kas praktiškesnius drabužius. Dabar neturiu laiko ilgai sukiotis priešais veidrodį ir dešimt kartų persirengti. Negaliu daug laiko praleisti parduotuvėse, todėl apsiperku labai greitai. Jei patinka koks nors drabužis, iškart perku, o namie pasimatuoju.

– Jums dažnai tenka išvažiuoti darbo reikalais. Ar sunku skirtis su šeima?

– Labai, aš taip jos ilgiuosi! Dėl to stengiuosi, kad kelionės truktų ne ilgiau kaip keturias dienas. Kai pastarąjį kartą savaitei buvau išvykusi į Ispaniją, grįžusi namo pastebėjau, kad sūnūs pasikeitė, ūgtelėjo. Aš taip nusiminiau, nes nenoriu praleisti nė vienos jų gyvenimo akimirkos, man svarbu matyti, kaip jie auga.

Anksčiau visas jėgas ir laiką skyriau karjerai. Dabar atėjo metas, kai visą dėmesį ir rūpestį reikia atiduoti šeimai, nes vyras ir vaikai – svarbiausi mano gyvenime. Noriu ir toliau darbuotis filmavimo aikštelėje, bet tai dabar nelengva: vaikams reikia manęs, o man – jų.

– Kas pasikeitė gimus vaikams?

– Staiga niekam nebeliko laiko: esu užsiėmusi 24 valandas per parą, septynias dienas per savaitę. Mažyliams nuolat ko nors reikia, ir aš stengiuosi kiekvienam skirti vienodai laiko. Prisipažinsiu – nuo to man kartais sukasi galva.

Bičiuliai neretai priekaištauja: „Neskambini, neatsakai į elektroninius laiškus, nežinome, kaip tau sekasi.“ Kai nebuvo vaikų, guldavausi vidurnaktį ar net vėliau. O dabar pusę devynių, vėliausiai devintą vakaro aš jau lovoje ir jaučiuosi kaip išspausta citrina.

Kita vertus, man tai net patinka: atsikeliu anksti ir tuomet spėju per dieną atlikti daugiau darbų. Prisipažinsiu: gera šeimininke manęs nepavadinsi: nuolat būnu su vaikais, todėl prašau vyro: „Chrisai, mielasis, visi ūkio darbai tau.“

– O kaip jūsų vyras su visu tuo susidoroja?

– Jis laimingas. Juk abu visuomet norėjome daug vaikų. Žinoma, būna akimirkų, kai žvelgdami vienas į kitą bejėgiškai sušunkame: „Mamma mia!“ Bet apskritai viskas gerai.

Chrisas dažnai eina pasivaikščioti su dukrele, kad aš galėčiau bent mažumėlę pailsėti ir pabūti su sūnumis. Chrisui patinka prižiūrėti Indią: ji tikra tėvelio dukrelė, neseniai pradėjo kalbėti ir jiems labai smagu dviese.

Tristanas ir Sasha, nors yra dvyniai, – labai skirtingo charakterio ir išvaizdos. Jei po dukrelės būtų gimęs vienas vaikas, jų nelyginčiau. O dabar, kai šeimoje auga dvyniai, su nuostaba diena po dienos pastebiu, kokie jie skirtingi.

– Ar planuojate turėti daugiau vaikų?

– Jei šį klausimą man pateiktų po dvejų metų, atsakyčiau: pagalvosiu. O dabar – tikrai ne!

– Ar vyrui patiko jūsų darbas apatinių drabužių reklamoje?

– Labai! Jis buvo su manimi filmavimo aikštelėje, davė patarimų ne tik man, bet ir režisieriui. Visuomet įsiklausau į Chriso nuomonę, o jis – į mano. Man regis, toks požiūris ir yra tvirtos santuokos paslaptis.

Kai moteris atvira, nuoširdi su savo mylimuoju, kur kas lengviau kurti santykius. Chrisas nuolat tvirtina, kad jam svarbu, jog jo mylimoji būtų ir draugė. Metams bėgant aistra išblėsta, o draugystė ir pasitikėjimas vienas kitu išlieka visiems laikams.

Parengė Ona KACĖNAITĖ Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?