Aktorė Kate Hudson išdavė savo pavydėtinos figūros paslaptis

Šiomis dienomis Kate Hudson gyvenimas klostosi itin gerai. Ne per seniausiai išsiskyrusi aktorė ne tik atrodo daug geriau nei visuomet, bet ir demonstruoja savo puikią figūrą.

Pasidabinusi kūną vos dengiančiu maudymosi kostiumėliu žvaigždė kartu su senu draugu, grupės „Coldplay“ atlikėju Chris Martinu lankėsi Malibu.<br>„Vidapress“ nuotr.
Pasidabinusi kūną vos dengiančiu maudymosi kostiumėliu žvaigždė kartu su senu draugu, grupės „Coldplay“ atlikėju Chris Martinu lankėsi Malibu.<br>„Vidapress“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Fausta Simaitė

Apr 16, 2015, 11:06 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 5:02 PM

Pasidabinusi kūną vos dengiančiu maudymosi kostiumėliu žvaigždė kartu su senu draugu, grupės „Coldplay“ atlikėju Chris Martinu lankėsi Malibu. Kate atrodė itin patenkinta savo kūno linijomis ir akivaizdu kodėl. Nicole Stuart, asmeninė K.Hudson trenerė, papasakojo apie Kates pastangas ir vargus siekiant tobulos figūros.

Kate nuolat sunkiai treniruojasi tam, kad pasiektų norimų rezultatų. Šiuo metu dėl karjeros ir dviejų sūnų auginimo ji tiesiog negali sportui skirti tiek laiko, kiek norėtų, tačiau randa sporto salei alternatyvų.

Filmo „Kaip atsikratyti vaikino per 10 dienų“ žvaigždė laisvalaikį mėgsta leisti aktyviai. Ji dievina jogą, šokius ir tenisą. O jei neturi laiko šiems pomėgiams, ji tiesiog bėgioja paskui savo vaikus. Žvaigždės paslaptis – šokdynė. Vos radusi laisvą minutę moteris išsitraukia ją iš rankinės ir sportuoja. 4 kartus per dieną šokinėdama po 5 minutes Kate taip pakeičia kardio aparatus.

15 metų kartu su K.Hudson besitreniruojanti trenerė sako, jog aktorė anaiptol nėra sporto fanatikė, tai tiesiog jos kasdienė rutina, kaip dantų valymasis. Ji tiesiog nebegali be sporto. Kate nuolatos pokštauja, kad nekenčia pilateso ir prideda, jog dievina jį, nes jis iš tiesų veikia.

Be kasdieninės 20 minučių mankštos, Kate nepamiršta ir sveikos mitybos. Su gerbėjais ji dalinasi savo trimis svarbiausiomis taisyklėmis. Pirma, kelis kartus į metus išsivalyti organizmą besilaikant sulčių dietos. Antra, valgyti į dieną penkis kartus nedidelėmis porcijomis. Ir trečia aktorės mitybos taisyklė – vengti nereikalingų kalorijų. Kate atsisako cukraus, baltos duonos, gazuotų gėrimų ir vengia alkoholio.

Į aktorės dietos meniu įeina jogurtas su šviežiais vaisiais, sriuba, tuno salotos bei riešutai, apelsinai ir sūris.

Aktorė nemeluoja ir rėžia tiesiai šviesiai, jog nėra stebuklingos piliulės arba trumpesnio kelio tobulos figūros link. Norint turėti nepriekaištingas kūno linijas reikia dirbti. Tik sunkiu darbu pasiekiamas trokštamas rezultatas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.