Vulgarioji Blac Chyna išsityčiojo iš Kim Kardashian sesers

Jauniausios Kardashian klano narės Kylie Jenner (17 m.) lūpos – viena labiausiai apkalbamų temų socialiniuose tinkluose. Putlialūpė žvaigždė, kuri šiuo metu susitikinėja su septyneriais metais vyresniu reperiu Tyga, užkliuvo ir nuogybėmis bei aštriu liežuviu pasižyminčiai manekenei Blac Chyna (26 m.).

Nenuostabu, kad nuogybėmis dėmesį traukianti manekenė patraukė per dantį jaunėlę Kylie – juk kadaise Blac Chyna buvo susižadėjusi su dabartiniu K.Jenner vaikinu.<br>„Instagram“ nuotr.
Nenuostabu, kad nuogybėmis dėmesį traukianti manekenė patraukė per dantį jaunėlę Kylie – juk kadaise Blac Chyna buvo susižadėjusi su dabartiniu K.Jenner vaikinu.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2015, 11:26 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 9:04 PM

Nenuostabu, kad nuogybėmis dėmesį traukianti manekenė patraukė per dantį jaunėlę Kylie – juk kadaise Blac Chyna buvo susižadėjusi su dabartiniu K.Jenner vaikinu.

Nuotraukoje, kurią Blac Chyna įkėlė į socialinio tinklo „Instagram“ paskyrą, ji prisiklijavo veidą išdarkančias milžiniškas raudonas lūpas. Šitaip modelis išjuokė šiuo metu populiarumo viršūnėje esančią jaunąją konkurentę.

Nors pati K.Jenner jai nieko neatsakė, Tygo atsakas buvusiai mylimajai aiškus – reperis vos po kelių dienų ant rankos išsitatuiravo Kylie vardą. Taip jis pareiškė, kad jo ir Blac Chyna meilė jau amžiams nutrūko.

Putlios Kylie lūpos jau ilgą laiką varo paauglius iš proto, tačiau prieš savaitę ši beprotybė pasiekė apogėjų. Jaunuoliai iš viso pasaulio meta vienas kitam iššūkį, pavadintą #kyliejennerchallenge, ir putlinasi lūpas. Jie užsideda stiklinę ant lūpų ir išsiurbia stiklinėje esantį orą. Nuo vakuumo lūpos ne tik padidėja, bet ir susižaloja: pradeda kraujuoti, aplink burną susidaro mėlynės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.