Kokius laikrodžius segi S. Vergara ir kitos Holivudo žvaigždės?

Seniai žinomas posakis, kad laimingi žmonės laiko neskaičiuoja. Netiesa, dar ir kaip skaičiuoja, ypač garsenybės.

Ch.Theron (kairėje) ir J.Alba.
Ch.Theron (kairėje) ir J.Alba.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-12 07:33, atnaujinta 2018-01-04 05:04

Žavioji burleskos šokėja Dita von Teese dažniausiai renkasi italų gamintojo „Bvlgari“ aksesuarus. Iš visų jai labiausiai patinka krokodilų odos rankinė ir rožinio aukso „Lvcea“ laikrodis, padabintas briliantais ir rubinu.

Šios kompanijos laikrodį segi ir aktorė Jessica Alba. „Lygus italų gamintojo dirželis netrukdo jo nešioti ir derinti su kitais juvelyrikos gaminiais. Bet perlamutrinis laikrodžio ciferblatas ir briliantinės detalės nelieka be aplinkinių dėmesio, tad ir dirželis atrodo kaip apyrankė. Šis laikrodis – puikus vakaro papuošalas“, – sako J.Alba.

Mėgstamiausias aktorės Jennifer Aniston laikrodis – „Rolex Presidential“. Jos kolekcijoje taip pat yra „Rolex Datejust“, „Cartier Tank Française“ laikrodžiai.

Ant aktorės Sofios Vergaros rankos blizga auksinis „Rolex Daytona“, pagamintas iš 18 karatų geltonojo aukso. Taip pat jos papuošalų stalčiuje galima rasti „Ballon Bleu de Cartier“ laikrodį.

Pastaruoju metu aktorė Charlize Theron renkasi deimantais puoštą „Christian Dior“ laikrodį. Tiesa, jį žavioji blondinė ėmė segėti tik tapusi mados namų „Christian Dior“ reklamos veidu. Anksčiau aktorė buvo įsipareigojusi viešumoje nešioti tik „Raymond Weil“ laikrodžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.