„Spark Solution“ dieta: akivaizdūs rezultatai jau po 2 savaičių

Nejaugi dieta išties reiškia tai, kad šaldytuvas bus užrakintas trimis užraktais, o šokolado plytelė bus padėta ant aukščiausios lentynos? Sveikai besimaitinantys tik nusijuoktų – norint turėti gražų kūną ir puikią sveikatą badauti neteks, anaiptol – tinkamai maitinantis niekuomet nesijausite alkani, o sveiki patiekalai skoniu ir įvairove nurungs net pamėgtus „sintetinius“ mėsainius.

Amerikiečių mitybos specialistai įvertino populiariausias šių laikų dietas ir pateikė geriausių, efektyviausių ir organizmui naudingiausių dešimtuką. „Spark Solution“ dieta yra viena iš jų.<br>123rf nuotr.
Amerikiečių mitybos specialistai įvertino populiariausias šių laikų dietas ir pateikė geriausių, efektyviausių ir organizmui naudingiausių dešimtuką. „Spark Solution“ dieta yra viena iš jų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-20 09:00, atnaujinta 2017-11-27 18:57

Amerikiečių mitybos specialistai įvertino populiariausias šių laikų dietas ir pateikė geriausių, efektyviausių ir organizmui naudingiausių dešimtuką. „Spark Solution“ dieta yra viena iš jų:

„Spark Solution“ dieta

Ši dieta vertinama nevienareikšmiškai – kol vieni ekspertai tvirtina, jog tai greitas ir efektyvus būdas atsikratyti papildomų kilogramų, kiti, štai, tikina, jog „Spark Solution“ visai neprimena griežtos dietos, tai, veikiau, yra elementarus sveikos mitybos planas, suderintas su fiziniu aktyvumu.

Pagrindiniai mitybos plano reikalavimai: teks sumažinti dienos kalorijų normą iki 1500 kcal. bei laikytis nurodytų maisto medžiagų proporcijų. Angliavandeniai turėtų sudaryti 57 proc. dienos raciono, baltymai – 28 proc. ir riebalai – 15 proc. Dietos šalininkai taip pat siūlo iki minimumo sumažinti skysčius organizme sulaukančios druskos vartojimą.

Taipogi siūloma kasdien atlikti bazinius pratimus visoms kūno dalims, kad pagreitėtų medžiagų apykaita.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.