Plokščio pilvuko dieta akivaizdžiai patobulins jūsų kūno linijas

Nejaugi dieta išties reiškia tai, kad šaldytuvas bus užrakintas trimis užraktais, o šokolado plytelė bus padėta ant aukščiausios lentynos? Sveikai besimaitinantys tik nusijuoktų – norint turėti gražų kūną ir puikią sveikatą badauti neteks, anaiptol – tinkamai maitinantis niekuomet nesijausite alkani, o sveiki patiekalai skoniu ir įvairove nurungs net pamėgtus „sintetinius“ mėsainius.

Amerikiečių mitybos specialistai įvertino populiariausias šių laikų dietas ir pateikė geriausių, efektyviausių ir organizmui naudingiausių dešimtuką. Plokščio pilvuko dieta – viena iš jų:<br>123rf nuotr.
Amerikiečių mitybos specialistai įvertino populiariausias šių laikų dietas ir pateikė geriausių, efektyviausių ir organizmui naudingiausių dešimtuką. Plokščio pilvuko dieta – viena iš jų:<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-21 09:00, atnaujinta 2017-11-27 14:23

Amerikiečių mitybos specialistai įvertino populiariausias šių laikų dietas ir pateikė geriausių, efektyviausių ir organizmui naudingiausių dešimtuką. Štai viena iš jų:

Plokščio pilvuko dieta

Sudarykite valgiaraštį septyniomis dienoms iš produktų, kurie nurodomi žemiau. Per dieną būtinai gerkite 1,5-2 litro vandens ar nesaldžios arbatos.

Produktai, kuriuos galima valgyti:

Natūralus jogurtas, varškė, grūdėta varškė, varškės sūris, kiaušiniai, mėsa, mocarela, paukštiena, žuvis, liesa vištiena, jūros gėrybės, pupos, ryžiai, grikiai, kukurūzai, daržovės, žalumynai, vaisiai, alyvuogės, riešutai, marmeladas, medus.

Ko reikėtų atsisakyti?

Duonos, konditerijos, miltinių gaminių. Negalima valgyti makaronų, picos, sausų pusryčių, manų kruopų, sūdytų gaminių (lazdelės ir pan.), bulvių traškučių, cukraus, saldainių, šokolado, zefyrų, vengti saldžių gazuotų gėrimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.