„HRM“ dieta padės lieknėti net ir valgant sočiai

Nejaugi dieta išties reiškia tai, kad šaldytuvas bus užrakintas trimis užraktais, o šokolado plytelė bus padėta ant aukščiausios lentynos? Sveikai besimaitinantys tik nusijuoktų – norint turėti gražų kūną ir puikią sveikatą badauti neteks, anaiptol – tinkamai maitinantis niekuomet nesijausite alkani, o sveiki patiekalai skoniu ir įvairove nurungs net pamėgtus „sintetinius“ mėsainius.

Amerikiečių mitybos specialistai įvertino populiariausias šių laikų dietas ir pateikė geriausių, efektyviausių ir organizmui naudingiausių dešimtuką. „HRM“ dieta – viena iš jų:<br>123rf nuotr.
Amerikiečių mitybos specialistai įvertino populiariausias šių laikų dietas ir pateikė geriausių, efektyviausių ir organizmui naudingiausių dešimtuką. „HRM“ dieta – viena iš jų:<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-22 09:00, atnaujinta 2017-11-27 09:51

Amerikiečių mitybos specialistai įvertino populiariausias šių laikų dietas ir pateikė geriausių, efektyviausių ir organizmui naudingiausių dešimtuką. Štai viena iš jų:

„HRM“ dieta

Tai puiki dieta trokštantiems jau po savaitės įtilpti į vienu dydžių mažesnius drabužius. Ekspertai tvirtina, kad norimą efektą pasieksite greitai ir be didesnių vargų, be to, ši dieta nealina organizmo. Tačiau būta ir minusų. Šios dietos principas – įprastus valgymus pakeisti maisto pakaitalais. Tai ne tik brangu, bet ir ganėtinai sudėtinga, juk maistu apsirūpinti reikia iš anksto.

Dieta susideda iš dviejų etapų. Pirmasis etapas – tai greitas svorio metimas, jis trunka tris savaites, tačiau pirmieji rezultatai išryškėja jau po vienos. Šiuo periodu maitinatės tik mitybos plane nurodytais maisto pakaitalais ir daržovėmis bei vaisiais. Antrasis – svorio palaikymo etapas yra šiek tiek lengvesnis. Nebėra butinybės maitintis vien maisto pakaitalais, svarbu rasti jiems sveiką alternatyvą.

Pagrindinės taisyklės:

1. Per dieną reikia suvalgyti 5 porcijas vaisių ir daržovių.

2. Būtina pamiršti restoranus, kavines ir greito maisto užeigas – pietaudami tokiose vietose linkstame persivalgyti arba suvalgyti kaloringesnius patiekalus.

3. Laisvalaikiu būtinas fizinis aktyvumas. Per savaitę vidutiniškai turėtumėte „išsportuoti“ net 2000 kcal.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.