Žurnalo „Stilius“ išrinktieji: metų skyrybos

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ išrinko svarbiausius ir įsimintiniausius 2015 metų įvykius bei žmones. Juos leidinys suskirstė pagal temas: metų vestuvės, metų pokyčiai, metų kūdikiai, metų skyrybos ir metų stilingiausios.

Lrytas.lt montažas.
Lrytas.lt montažas.
Benas Affleckas ir Jennifer Garner.
Benas Affleckas ir Jennifer Garner.
Agnė Ditkovskytė ir Aleksejus Čiadovas.
Agnė Ditkovskytė ir Aleksejus Čiadovas.
Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas.
Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas.
Asta Valentaitė ir Laimutis Pinkevičius.
Asta Valentaitė ir Laimutis Pinkevičius.
Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova.
Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova.
Monika ir Andrius Šedžiai.
Monika ir Andrius Šedžiai.
Daugiau nuotraukų (7)

„Lietuvos rytas“

Dec 18, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Sep 28, 2017, 6:24 PM

Šįkart skelbiame metų skyrybas:

Skyrybos – dramatiškas bet kurio žmogaus gyvenimo laikotarpis. Tačiau šiemet vyko ir kiek keistokų išsiskyrimų. Štai po šešerių metų atskiro gyvenimo išsiskyrė Asta Valentaitė (34 m.) ir Laimutis Pinkevičius (55 m.).

Vos skyrybomis nesibaigė Monikos ir Andriaus Šedžių santuoka. Pora nunešė į teismą skyrybų prašymą, tačiau tą pačią dieną jį atsiėmė. O jau kitąmet sūpuos ir pirmagimį.

Skaudžiai skyrybas su ilgamete drauge Eleonora Sebrova (31 m.) išgyveno Egidijus Dragūnas (39 m.). Dainininkas savo širdies skaudulį garsiai išliejo susirinkusiai daugiatūkstantinei miniai „Žalgirio“ arenoje, o vėliau širdgėlą liejo socialiniame tinkle „Instagram“ – paviešino itin jausmingą laišką mylimajai. „Man beprotiškai gaila tik to, kad šis gyvenimas tik vienas ir laiko negalima atsukti atgal, kad dar kartą pakartočiau viską, viską tą patį. Turbūt ne viską, nes prisiminęs praeitį aš pradedu save keikti, smerkti ir nekęsti už tai, kad galėjau būti geresnis ir švelnesnis su žmogumi, kuris man yra viskas šioje Žemėje. Aš neatsimenu tik vieno, tavo akių, kai aš mačiau tave paskutinį kartą, gal dėl to, kad sakei, jog čia tik tavo kūnas, sielos čia nėra seniai“, – savo paskyroje prisiminimais dalijosi atlikėjas.

Aktorių Agnės Ditkovskytės (27 m.) ir Aleksejaus Čiadovo (34 m.) skyrybos tapo nemalonia staigmena poros gerbėjams. Skyrybos buvo bjaurios – jų metu išsirėkė visos pusės, net Agnės ir Aleksejaus tėvai.

Po 11 metų kartu išsiskyrė aktorė Megan Fox (29 m.) ir Brianas Austinas Greenas (42 m.). Iki tol tobula laikyta pora išsiskyrė dėl darboholiško Megan būdo – aktorės niekada nebuvo namuose.

Aktoriai Benas Affleckas (43 m.) ir Jennifer Garner (43 m.) dar vasarą paskelbė, kad nutraukia dešimtmetį gyvavusią santuoką dėl vyro neištikimybės. Vis dėlto oficialios skyrybos dar neįvyko, pora tik neseniai nustojo lankytis pas santykių ekspertus, o didžiausias metų šventes jie vis dar švenčia kartu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.