Žvaigždžių savaitė: Leonardo DiCaprio surado savo antrininką

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Leonardo DiCaprio (kairėje) ir Konradas Annerudas panašūs lyg du vandens lašai.
Leonardo DiCaprio (kairėje) ir Konradas Annerudas panašūs lyg du vandens lašai.
Švedijos princesė Leonore.
Švedijos princesė Leonore.
Švedijos princesė Estelle.
Švedijos princesė Estelle.
Kembridžo kunigaikštienė Catherine.
Kembridžo kunigaikštienė Catherine.
Konradas Annerudas.
Konradas Annerudas.
Leonardo DiCaprio.
Leonardo DiCaprio.
Gary Busey.
Gary Busey.
Kanye Westas su dukra North.
Kanye Westas su dukra North.
Saintas Westas.
Saintas Westas.
Daugiau nuotraukų (9)

„Lietuvos rytas“

2016-03-06 12:00, atnaujinta 2017-06-02 14:38

Karališki gimtadieniai

Praėjusią savaitę gimtadienį atšventė dvi Švedijos princesės. Pirmiausia dvejų metukų sukaktį paminėjo princesė Leonore, kuri yra princesės Madeleine duktė. Vėliau ketvirtąjį gimtadienį atšventė Leonore pusseserė Estelle. Antra eilėje į Švedijos sostą esanti Estelle – princesės Victorios pirmagimė. Tiesa, netrukus mažoji princesė nebebus jauniausia šeimoje. Pavasarį jos motina pagimdys antrą vaiką.

Lyg du vandens lašai

Leonardo DiCaprio (41 m.) – vienas ryškiausių ir geidžiamiausių Holivudo aktorių. Tad būti panašiam į jį yra gana didelė našta. Tai puikiai žino švedas Konradas Annerudas (21 m.), kuris yra toks panašus į jauną L.DiCaprio, tarsi būtų jo brolis dvynys. Ilgai pykęs dėl nuolatinio lyginimo su „Titaniko“ žvaigžde, galiausiai Konradas su tuo susitaikė. Juolab kad panašumas į Leonardo jam pelnė šlovę – nuo šiol vaikinas gyvena Niujorke, kur dirba modeliu. Naujausias jo darbas papuošė mados namų „Raplh Lauren“ katalogą.

Žaisminga aristokratė

Kembridžo kunigaikštienė Catherine (34 m.) apsilankė vienoje Edinburgo pradinių mokyklų. Karališkosios šeimos narės atvykimo proga vaikai parengė pasirodymą – jie sudainavo dainelę „Welcome Everybody“ (liet. sveiki atvykę). Nuotaikingas kūrinys labiau primena žaidimą nei dainą, nes jo metu reikia ploti ir rodyti tam tikrus gestus. Į šį žaidimą įsitraukė ir pati Kembridžo kunigaikštienė. Nors iš pradžių įsijausti į dainelę Catherine sekėsi sunkiai, jai įpusėjus aristokratė jau puikiai žinojo, ką daryti.

Snaudalių šeima

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian pirmą kartą parodė visuomenei savo sūnų Saintą Westą (2 mėn.). Paviešintoje nuotraukoje jos ir reperio Kanye Westo (38 m.) sūnus ramiai snaudžia. Tačiau tai nebuvo vienintelė Kim parodyta nuotrauka, kurioje miega brangiausi žmonės. K.Kardashian įamžino viduryje parduotuvės užmigusius Kanye su North West (2,5 m.). Akivaizdu, reperiui su dukra apsipirkinėti tikrai nėra maloniausias dalykas.

Atgal į jaunystę

Aktorius Gary Busey (71 m.) ir vėl pasijuto jaunas. Sūnaus Luke’o šeštąjį gimtadienį Holivudo žvaigždė atšventė Disneilende. Kartu su sūnumi ir žmona Steffanie vyras gardžiavosi šokoladiniais ledais ir išbandė daugybę karuselių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?