Donato Montvydo žmona Veronika – apie grožį, laimę ir vaikus

Dainininko Donato Montvydo žmona Veronika sulaukia daug komplimentų, tačiau ji mano, kad gera savijauta vertingesnė nei puiki išvaizda. Jos įsitikinimu, esi gražus tada, kada myli save, o tam reikalingas tik pasitikėjimas.

Veronika Montvydienė.<br>Organizatorių nuotr.
Veronika Montvydienė.<br>Organizatorių nuotr.
Veronika Montvydienė.<br>Organizatorių nuotr.
Veronika Montvydienė.<br>Organizatorių nuotr.
Veronika Montvydienė.<br>Organizatorių nuotr.
Veronika Montvydienė.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 16, 2016, 9:33 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 2:50 PM

„Man grožis yra laimė. Jeigu žmogus yra laimingas ir myli save, jaučiasi gražus - tai ir yra grožis. Aš jaučiuosi laiminga ir graži“, – sakė prie socialinės akcijos „Nes mama yra pati gražiausia“ prisijungusi moteris.

Socialinis projektas „Mamų radijas“ kartu su fotografų komanda Sakyksūris.lt ir vizažiste Jolita Spūdyte-Verseckiene pakvietė žinomas mamas į netradicinę fotosesiją, kurios metu ekologiškos kosmetikos „Uoga uoga“ teptukais dirigavo jų vaikai.

„Vaikus formuoja asmeninis pavyzdys, o ne kalbos. Mažyliai yra protingi. Jeigu tu sakysi viena, o elgsiesi kitaip, nemanau, kad pasieksite norimo rezultato. Labiausiai tėvams reikia stengtis, kad vaikas užaugtų savimi pasitikintis, tuomet jam mažesnę įtaką darys svetimi ar viešumoje gajūs ne visada teisingi standartai, – į klausimą, kaip grožio samprata atsispindi mažosios Adelės auklėjime, atsakė Veronika. – Išvaizda nėra labai reikšminga mano gyvenime, nevaikštau kiekvieną dieną pasidažiusi, ką nors neva gražausprisiklijavusi. Jeigu pats sau esi gražus ir laimingas, tau niekas neįrodys, kad yra priešingai. Todėl šis projektas labai smagus.“

Socialinės akcijos dalyvių fotosesijos nuotraukos bus eksponuojamos parodoje „Nes mama yra pati gražiausia“ nuo balandžio 25 d. iki gegužės 6 d. prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.