M. Šedžiuvienė atidarė internetinę parduotuvę „Monikita“

Dainininkė Monika Šedžiuvienė nemėgsta stovėti vietoje ir tai ne kartą įrodė. Darbo nesikratanti moteris vis imasi naujų veiklų. Net laukdamasi ji su vyru Andriumi Šedžiumi ėmėsi naujo sumanymo: elektroninės prekybos verslo.

Monika Šedžiuvienė naują verslą sumanė dėl veiklos stokos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Monika Šedžiuvienė naują verslą sumanė dėl veiklos stokos.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-28 17:00, atnaujinta 2017-05-27 07:27

Elektroninėje parduotuvėje, skambiu pavadinimu „Monikita“, bus prekiaujama įvairiausiais sporto papildais.

„Daug metų sportuoju, tuo domiuosi. Lietuvoje nėra daug gerų papildų, daugiausia – atvežti iš Lenkijos. Pradėjau bendradarbiauti su JAV ir Didžiosios Britanijos kompanijų atstovais, nes jų produktai atitinka kokybės ir kainos santykį“, – apie naują verslą sumanymą pasakojo ji.

Monika sakė, kad idėja gimė nėštumo metu, kada trūko veiklos. Be to, nėštumo metu ji sulaukė nemaža klausimų iš gerbėjų: kaip maitinasi, kaip rūpinasi savimi.

Pasak jos, tokius papildus, kokiais ėmė prekiauti, anksčiau vartojo ir pati. Tiesa, kol kas jų atsisakė dėl nėštumo ir dėl to, kad šiuo metu dar pati maitina kūdikį.

„Nesinori stovėti vietoje. Vis kažką sugalvoju, tai vizažas, tai dar kažkas...“, – aiškino ji.

Neseniai žiniasklaidoje dėl teigiamų išvaizdos pokyčių vėl pradėtas linksniuoti jos vyras Andrius pastaruoju metu išties atsikratė nemažai svorio. Kaip teigia Monika, prie to nemažai prisidėjo ir jos žmonėms siūlomi papildai.

„Visą tą laiką, kol aš storėjau, jis lieknėjo. Žinoma, ne tik dėl papildų. Neapsiėjo ir be trenerio pagalbos. Juk treneriai sudaro programas, pasiūlo reikiamus papildus, vitaminus.

Tik nereikia suprasti klaidingai – visiems sportuojantiems žmonėms reikia vartoti baltymus ar kitokius papildus, kurių galima rasti bet kuriame sporto klube. Verslo idėja ir kilo iš to, kad patiems nesinori valgyti bet ko, o ir kitiems norisi pasiūlyti gerų papildų. Juk sporto klubuose kainos – kosminės“, – aiškino ji.

Pati Monika, kol kas tik bando grįžti į sporto salę – čia jau lankėsi keletą kartų. Dabar jai svarbiausia – vėl sustiprinti raumenis, atgauti formą. O dėl mitybos ji per daug nesijaudina – gali sau leisti valgyti įvairų maistą, nors neslepia, kad jos giminėje moterys yra linkusios pilnėti. Ji įsitikinusi, kad valgyti galima visko, tik su saiku.

Tačiau kodėl elektroninę parduotuvę pavadino „Monikitos“ vardu? M.Šedžiuvienė šypsojosi, kad šis slapyvardis jai prilipo jau seniai. Nuo tada, kai kartą, vienos televizijos žiburėlio metu Donalda Meiželytė ją taip įvardijo. Kreipinys „Monikita“ ją lydėjo ne vienerius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.