M. Šedžiuvienė apie mėnesio sūnų: „Bus visas į tėtį“

Pirmąją savo gyvenime Motinos dieną kaip mama dainininkė Monika Šedžiuvienė (24 m.) švęs praėjus vos mėnesiui po sūnaus Gabrieliaus gimimo. Šią mažą, bet jau itin svarbią ir įsimintiną sukaktį Šedžių šeima paminėjo praėjusį trečiadienį.

J.Stacevičiaus nuotr.
J.Stacevičiaus nuotr.
Monikos ir Andriaus Šedžių sūnui praėjusią savaitę sukako mėnuo.
Monikos ir Andriaus Šedžių sūnui praėjusią savaitę sukako mėnuo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 29, 2016, 1:56 PM, atnaujinta May 27, 2017, 4:35 AM

Kol kas pompastiškos idėjos ar mintys dėl Motinos dienos Monikos galvoje nesisuka.

„Kai sulauksiu tos dienos, gausiu ta proga gėlių, gal kas nors galvoje ir įvyks. O juk vaiko gimimas kiekvienai mamai yra kažkas nuostabaus. Tas jausmas yra tiesiog neapsakomas“, – kalbėjo ji.

Pati Monika per mamų šventę niekada nepamiršta pasveikinti pačių artimiausių moterų – mamos, vyro mamos ir močiutės. Visada joms dėmesį parodo nuveždama bent jau gėlių.

Neretai mamomis tapusių moterų klausiama, ar gimus kūdikiui imama labiau suprasti ir savo motinų vargus bei rūpesčius. Garsi dainininkė tikina, kad jos santykis su mama visai nepasikeitė, mat buvo puikus ir iki tol.

„Kaip ir kiekvienam vaikui, man mama yra mylima ir reikalinga. Kitaip neįsivaizduoju“, – patikino Monika.

Jai, kaip mamai, šiandien didžiausia dovana yra tiesiog pats vaikas, jo augimo procesas. Garsią mamą visai neseniai nudžiugino mažylio pastangos pačiam nulaikyti galvytę.

„Vaikas labai sparčiai auga, net keista! Pats stengiasi kelti galvytę, nors ji dar tokia gležna, bet vis tiek... Net mano mama buvo nustebusi, kaip vaikas sparčiai stiebiasi. Dar tik mėnuo praėjo, o jau priaugęs nemažai svorio, – šiltai kalbėjo M.Šedžiuvienė. – Bus visas į tėtį.“

Žinoma, Monikai šiomis dienomis tenka ir visi kiekvieną mamą ištinkantys vargai: kūdikio verksmas, bemiegės naktys, nuolatinis rūpinimasis. Tačiau apie tai ji irgi kalba tik džiugiai.

„Pirmomis dienomis sakiau, kad mano vaikas labai ramus, tik paknirkdavo šiek tiek, jei kas negerai. O pastaruoju metu vis dažniau girdžiu balsą. Dabar jis – mūsų šeimininkas ir viršininkas. Kaip pasakys, taip ir bus – viskas apie jį“, – šypsojosi žavioji mama.

Kasdien šypsotis ir nepavargti išties reikia valios. M.Šedžiuvienė tikino, kad jėgų atsiranda tiesiog iš niekur.

„Galiu miegoti tik porą valandų, bet pamačius vaiką ar išgirdus, kad verkia, jėgų atsiranda iškart. Jei kas nors negerai, tiesiog šoku iš lovos ir imu vaiką ant rankų“, – kalbėjo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.