R. Kulvinskytė: „Dėkoju dukrai, kad mane pasirinko savo mama“

Motinos diena – laukiamiausia jaunųjų mamyčių šventė. Žinoma, kiekvienai jų didžiausia dovana – vaikai, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Rimantė Kulvinskytė-Miškinė-Eidukonė džiaugiasi, kad Luna ją pasirinko savo mama.<br>Asmeninio albumo ir „Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Rimantė Kulvinskytė-Miškinė-Eidukonė džiaugiasi, kad Luna ją pasirinko savo mama.<br>Asmeninio albumo ir „Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Apr 30, 2016, 1:24 PM, atnaujinta May 27, 2017, 2:36 AM

Pirmųjų sveikinimų Motinos dienos proga tinklaraštininkė Rimantė Kulvinskytė-Miškinė-Eidukonė (30 m.) sulaukė pernai, kai mažoji Luna dar spardėsi pilvelyje. Juodu su vyru kompanijos „Partners & Lesni“ vadovu Povilu dukrą sūpuoja jau penkis mėnesius.

„Šiemet turiu ir tikrą motinystės įrodymą – mažą žmogų, kuris girdėjo mano širdį plakant iš vidaus... Lunai stengiuosi būti draugė, mudvi daug juokiamės, o aš nenustoju jai dėkoti už tai, kad pasirinko mane savo mama“, – sakė Rimantė.

Gegužės pirmasis savaitgalis Rimantei visada buvo didelė šventė, nes mama jai – visas pasaulis.

„Dovanas mamai rinkdavau itin atsakingai, planuodavau ir taupydavau mėnesiais, prisiskaičiusi pasakų, kurdavau ašaringus eilėraščius apie mamytę sengalvėlę“, – šypsojosi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.