11 kilogramų priaugusią Karoliną Meschino piktino grožio kultas

Svorio klausimai – neišsemiama tema. Šį kartą mados studentė Karolina Meschino feisbuke parašė atvirą laišką ir prisipažino, kad ją svorio tema labai jaudina.

Karolina Meschino.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Karolina Meschino.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Karolina Meschino.
Karolina Meschino.
Karolina Meschino.
Karolina Meschino.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 20, 2016, 11:59 AM, atnaujinta May 24, 2017, 10:48 PM

„Pastaruoju metu pastebėjau iš šalies, kad žiauriai daug vaikinų ir merginų šneka apie svorį ir kritikuoja baisiausiai vieni kitus, kas koks yra storas.

Kažkaip anksčiau niekad neatkreipdavau dėmesio į tai, nes pati niekad nesiskundžiau savo figūra...

Bet taip jau atsitiko, kad nuo praėjusio gegužės mėnesio dėl neteisingo gyvenimo būdo priaugau 11 kg.

Taip, aišku, neturiu kuo pasigirt, kai kurios moterys nėštumo metu tiek nepriauga, kiek aš iš oro tiesiog gulėdama lovoj priaugau...

Tiesiog kadangi pati dabar neatrodau kūda kaip undinėlė manekenė, kažkaip pradėjau labiau girdėt, ir tai, ką girdžiu, mane labai dirgina. Kas per debiliškas nusistatymas dabar yra, kad merginos yra gražios tik tada, kai yra super kūdos, perkarusios taip, kad krūtinės kaulai net lenda lauk, o jei atrodai sveikai, tai esi stora?

Okei, kiekvienas turi savo skonį bla bla bla, visiems patinka sportiškos, lieknos merginos, tokia jau ta tiesa, bet kas žmonėms negerai su galva vadint STOROM merginas, kurios sveria 2 kg daugiau nei jie patys?

Aš tiesiog rimtai sprogstu iš nervų klausydama, kaip klubuose ar kavinėj merginos stebi viena kitą ar žiūri nuotraukas feisbuke viena kitos ir 10 min. bamba aptarinėdamos kiekvieną lašinuką ne vietoj naudojant tokius žodžius, kaip „fu b**“, „kaip ji gali būti modelis, pažiūrėk, kokia stora“, „pažiūrėk į jos rankas“, „jos leškos kaip 4 mano“, „jos pilvas kaip 6 mėnesių nėščios“...

Tiesiog nu kur mes nusiritom? Jūs gal rimtai nematė žmonių, kurie yra „stori“, kurie kovoja su antsvoriu? Save gal pakritikuokit ir savyje geriau trūkumų paieškokit?

Nenoriu būt bloga ir pasakot, kaip tokios merginos pačios atrodo aptarinėdamos taip gražiai kitas, bet ta prasme rimtai, jei jums storos merginos yra tos, kur besijuokiant išlenda mini pagurklis, arba sėdint iš džinsų šonų išryškėja nedidelis lašinukas, tai sorry, tai aš tada išvis ne stora, o banginis?? Aš asmeniškai pati nesijaučiu stora, nors, be abejo, esu apkūnesnė dabar su savo +11 kg, bet rimtai plyšta ausys klausant, kai merginas, kurios sveria 55 kg, vadina storom, šlykščiom, pilvotom ir visaip kitaip. Turėkit sąžinės“, – feisbuke rašė Karolina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.