Simona Burbaitė atstovaus Lietuvai „Miss Fashion TV“ konkurse

Gerai žinomas modelis, tinklaraštininkė Simona Burbaitė penktadienio rytą pasidalijo puikia naujiena. 24 metų mergina atstovaus Lietuvai „Miss Fashion TV“ konkurse.

Simona Burbaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Simona Burbaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2016, 9:39 AM, atnaujinta May 24, 2017, 11:36 PM

„Žinot, aš labai tikiu, kad reikia naudotis visomis gyvenimo teikiamomis galimybėmis. Ir taip jau nutiko, kad kitą savaitę išskrendu į Kiprą, atstovauti Lietuvai „Miss Fashion TV“ konkurse.

Taip, tai bus jau 4 grožio konkursas mano sąskaitoje. Bet! Šį kartą mano tikslas tikrai ne laimėti ar kuo gražiau save pateikti ir pasirodyti.

Važiuoju su visai kitais kėslais. Ten ketinu Jums atskleisti ir parodyti tą nematomą grožio konkursų pusę (pavyzdžiui, ko negalėjau padaryti „Mis Visata 2013“ konkurse). Nes kai geriau pagalvoji... Galų gale, kiek merginų turi tokią galimybę? Todėl jau kitą savaitę susitinkam „Miss Fashion TV“! Pažadu – bus tikrai įdomu“, – feisbuke rašė Simona.

Konkursas vyks Kipre. Simona 2013 m. tapo vicemis Lietuva ir atstovavo Lietuvai „Mis Visata“ konkurse.

„Miss Fashion TV“ konkursas taip pat sulaukęs didelio lietuvaičių dėmesio – prieš porą metų šį konkursą laimėjo modelis Karolina Toleikytė. Tuomet mergina nesitikėjo išplėšti pergalę iš 28 konkurenčių rankų: „Tiesą sakant, ištiko šokas, nesitikėjau tokios sėkmės. Modelio darbas vis dėlto yra kitoks, nes ten grožis nėra privalomas. Kartais šį darbą dirba ir išskirtinių bruožų merginos. Niekada nemaniau, kad esu gražuolė.“

O pernai šiame konkurse dalyvavusi Karolina Meschino užėmė penktą vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.