Simona Burbaitė „Miss Fashion TV“ karūnos iš Kipro neparveš

Garsi tinklaraštininkė, modelis ir grožio konkursų dalyvė Simona Burbaitė su dar keliomis lietuvėmis Kipre dalyvavo populiariame modelių grožio konkurse „Miss Fashion TV“. Tačiau jai nepasisekė – į Lietuvą grįš be jokio titulo.

„Miss Fashion TV“ labiau pasisekė Brigitai Gaižauskaitei nei Simonai Burbaitei.<br>„Facebook“ nuotr.
„Miss Fashion TV“ labiau pasisekė Brigitai Gaižauskaitei nei Simonai Burbaitei.<br>„Facebook“ nuotr.
Simona Burbaitė (kairėje) ir Brigita Gaižauskaitė.<br>„Facebook“ nuotr.
Simona Burbaitė (kairėje) ir Brigita Gaižauskaitė.<br>„Facebook“ nuotr.
Simona Burbaitė mano – gyvenime reikia išnaudoti visas galimybes.<br>„Facebook“ nuotr.
Simona Burbaitė mano – gyvenime reikia išnaudoti visas galimybes.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 30, 2016, 10:55 AM, atnaujinta May 23, 2017, 6:23 PM

Sekmadienio vakarą ant konkuro podiumo pasirodė net 31 gražuolė iš įvairių šalių. Lietuvai „Miss Fashion TV“ dar atstovavo tautietės Monika Kmitaitė ir Brigita Gaižauskaitė. Pastarajai pavyko patekti į geriausiųjų 12-tuką. Šiemet karūną užsidėjo Brazilijos atstovė Dayane Hofer.

Savo įspūdžius apie dalyvavimą konkurse merginos nuolat skelbė socialinių tinklų paskyrose. S.Burbaitė, po konkurso pasidalijusi nuotrauka, kurioje ji apsigaubusi Lietuvos vėliava, rašė: „Nes iš gyvenimo reikia imti viską, ką gali! Nuostabus jausmas atstovauti savo šaliai. Ir nebūtinai turi grįžti su karūna, kad būtum nugalėtoja. Nuostabu tiek daug visko pamatyti, sutikti ir patirti!“

Koją garsiai gražuolei konkurse galėjo pakišti ir prieš keletą dienų įvykęs ir per žiniasklaidą nuvilnijęs viešas jos bei 2014 metų konkurso nugalėtojos, lietuvių modelio Karolinos Toleikytės konfliktas.

Dar penktadienį K.Toleikytė savo socialinio tinklo paskyroje kritikuodama rašė, kad S.Burbaitė elgiasi nederamai, mat žiniasklaidai pasakoja apie konkurso organizacinius trūkumus. Jos nuomone – taip nedera.

Tuomet supykusi S.Burbaitė netylėjo ir kirto atgal – neva, K.Toleikytė bijo konkurencijos ir „bado peilius į nugarą“. Jau tada tamsiaplaukė šių metų Lietuvos atstovė nuspėjo – karūnos į savo šalį ji jau neparveš.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.