Besilaukianti P. Faith: „Kūdikio troškau visą savo gyvenimą“

Įspūdingo vokalo britų muzikos žvaigždė Paloma Faith oficialiai pranešė, kad laukiasi savo pirmojo vaiko. Kūdikio tėvas – jos vaikinas, prancūzų menininkas Leyman Lahcine, su kuriuo garsenybė draugauja dvejus metus.

Paloma Faith viešai džiaugiasi tapsianti mama.<br>„Scanpix“ nuotr.
Paloma Faith viešai džiaugiasi tapsianti mama.<br>„Scanpix“ nuotr.
Paloma Faith viešai džiaugiasi tapsianti mama.<br>„Scanpix“ nuotr.
Paloma Faith viešai džiaugiasi tapsianti mama.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 23, 2016, 12:31 PM, atnaujinta May 15, 2017, 3:16 AM

Šou „The Voice“ žvaigždė ir dainininkė Paloma apie džiugias naujienas savo tinklapyje pranešė pirmadienį. Dėl motinystės ji kuriam laikui pasitrauks iš pramogų scenos.

35-erių garsenybė rašė: „Visą savo gyvenimą praleidau svajodama tapti mama. Ir dabar, kai tas laikas atėjo, tad jaučiuosi labai laiminga“.

Tuopat metu P.Faith paskelbė ir apie savo 4-ąjį muzikinį albumą, kuriuo ji džiaugiasi ne ką mažiau. Jis netrukus jau turi išvysti dienos šviesą. Visą savo laimės tiradą dėl naujo albumo ji išreiškė toje pačioje žinutėje apie motinystę.

Dainininkė fanams taip pat pranešė, kad nėštumas reiškia, jog ji nepasirodys naujausiose muzikinio realybės šou serijose. Savo gerbėjų ji paaiškino, kad kurį laiką planuoja sumažinti gyvenimo tempą, kad galėtų džiaugtis nėštumu ir motinyste.

„Taigi kol visi kantriai lauksite, norėčiau, kad žinotumėte, jog esu labai dėkinga už jūsų nesibaigiantį palaikymą ir kantrybę. Tikiuosi, kad gerbsite mano šeimą, mūsų privatumą tuo metu, kada norėsime gyventi ramiai ir be jokio pykčio“, – bėrė garsenybė internete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.