Norintiems gyventi sveikiau

Prieš keletą savaičių feisbuko platybėse sklandė ir akis badė amerikiečių ir prancūzų šaldytuvų palyginimas. Turbūt nereikia aiškinti, kuri tauta maitinasi sveikiau.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2016, 7:01 AM, atnaujinta May 12, 2017, 4:24 PM

Nepaisant sunkių mūsų nacionalinių patiekalų, lietuvių mityba pastaraisiais metais tapo panašesnė į prancūzų, nei į amerikiečių.

Sveiko maisto parduotuvės, kaip grybai po lietaus dygstantys sporto klubai… Galima drąsiai teigti, kad Lietuva įsiliejo į sveikiau gyventi norinčių tautų ratą.

Tame pačiame feisbuke gausu internetinių puslapių, mokančių sveikai gyventi. Ir dažnai informacijos gausa susuka galvą, o galiausiai ir nebežinai nuo ko pradėti.

Žurnalas „Stilius“ ir portalas lrytas.lt skuba į pagalbą. Pradedame projektą „Gyvenu sveikai“, kuriame geriausios Lietuvos dietologės paaiškins, ką reiškia sveikai maitintis ir kaip tą daryti teisingai, o garsūs žmonės dalinsis savo patirtimi sporto salėse.

Kiekvieną antradienį žurnale „Stilius“ rasite vis skirtingų pratimų bei patarimų komplektą, kasdien portale lrytas.lt – viską, ko reikia, kad kūnas būtų tvirtas ir sveikas.

Gyvenkime sveikai!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo