Madai ir stiliui dedikuotame vakare – retai viešumoje matoma Jurgita Tvarijonaitė

Ketvirtadienio vakarą stileivos domėjosi naujausiomis mados tendencijomis. Žinomi žmonės į „Guess“ parduotuvę atvyko išvysti kolekcijos ruduo-žiema.

Jurgita Tvarijonaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Jurgita Tvarijonaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Jurgita Tvarijonaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Jurgita Tvarijonaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 13, 2016, 8:50 PM, atnaujinta May 10, 2017, 10:47 PM

Parduotuvėje šurmuliavo daugybė žmonių, kurie mielai šypsojosi fotografams. Į renginį atvyko retai viešumoje matoma pirmoji „Vakaro žinių“ mergaitė, tarptautinis modelis ir televizijos laidų vedėja Jurgita Tvarijonaitė. Ji nuo galvos ligi kojų pasipuošė juoda spalva.

Jurgita mėgaujasi gyvenimu, kurio daug kas pavydėtų. Tačiau ne savo vyrui ji turi dėkoti už ramų ir kiekvienai moteriai norimą gyvenimą, o sau. Kažkada ji išdrįso žengti į mados pasaulį ir pozuodama prieš objektyvą užsidirbti tiek, kad iki šiol galėtų mėgautis gyvenimu pernelyg netaupydama.

Todėl puikiai madą išmananti Jurgita šiame renginyje galėjo įvertinti ne tik madą, bet ir modelių darbą. Susirinkusiems naujausias šaltojo sezono mados tendencijas pristatė modelių agentūros „Catwalk“ merginos.

Šį rudenį „Guess“ moterims siūlo puoštis elegantiškomis, iš aukščiausios kokybės medžiagų siūtomis, įvairių siluetų, ilgių suknelėmis. Raginama drąsiai dėvėti karpytus ar pjaustytus džinsinius šortus, švarkelius, priekyje susegamus trumpus sijonus, džinsus, kurių spalvos varijuoja nuo žiemiškos baltos iki tamsiai mėlynos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.