Originali nuotaka pasidalijo savo vestuvių Antarktyje vaizdais

Tai – ko gero, viena originaliausių kada nors matytų vestuvinių fotosesijų. Vienai nuotakai mažiausiai norėjosi tradicinių fotografijų priešais bažnyčios sienas, tad su mylimuoju ji nusprendė susituokti pasaulio pakraštyje – Antarktyje.

George'as ir Janet pasirinko netradicinę vestuvių lokaciją – Antarktį.<br>Socialinių tinklų nuotr.
George'as ir Janet pasirinko netradicinę vestuvių lokaciją – Antarktį.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-30 17:11, atnaujinta 2018-02-10 01:34

Už nugaros – ledo lytys, sniego karalystė ir pingvinų kompanija.

Amerikos taivanietė, televizijos žvaigždė Janet Ksieh savo mylimąjį britų aktorių George'ą Youngą santuokai nusitempė į labiausiai apledėjusį žemės kontinentą.

Išskirtine vestuvinių fotografijų serija ji pasidalijo internete, rašo portalas „Daily Mail“.

36-erių nuotaka, kuri dirba aktore ir modeliu, pasijuto įkvėpta ištyrinėti baltąjį kontinentą po to, kai kelionės po Argentiną metu pamatė iš ten į Antarktį išplaukiančius kruizinius laivus. Tą akimirką ji užpavydėjo išplaukiantiems į mažai pažintą kraštą.

Po sužadėtuvių su mylimuoju aktoriumi, ji atliko paiešką ir išsiaiškino, kad Antarktyje, Karaliaus George'o saloje yra bažnyčia.

„Tai buvo rusų ortodoksų bažnyčia. O mano vyras kaip tik yra baptistas ortodoksų krikščionis. Tai man buvo tarsi ženklas iš dangaus“, – sakė ji. Nors būsimą vyrą tokiam planui dar reikėjo įtikinti.

Visa netipinė santuokos ceremonija truko vos 15 minučių – porai patinka neišplėtoti, tačiau mieli dalykai. Tačiau to jiems ir užteko. Nors buvo šaltoka, tai visiškai nesugadino šventės.

Maža to, nuotraukas įspūdingomis pavertė ne tik ledynai, bet ir linksmųjų pingvinų būrys. Šventės nuotraukose atsispindėjo ir vietinės pramogos – sniego rogės, pūkinės striukės ir kiti atributai.

Jaunuosius į kitą pasaulio galą lydėjo jų tėvai, kurie pirmą kartą susitiko tik vestuvių dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.