Karščiausias „Victoria's Secret“ šou: nėščia Irina Shayk ir Lady Gagos pasirodymas

Trečiadienio naktį Paryžių drebino karščiausias metų renginys – „Victoria's Secret“ šou. Paryžiaus Didieji rūmai buvo kaip reikiant įkaitę – juk podiumu žingsniavo geriausi ir seksualiausi modeliai.

Iš kairės: Lady Gaga su modeliu, Irina Shayk ir Kendall Jenner.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Iš kairės: Lady Gaga su modeliu, Irina Shayk ir Kendall Jenner.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2016, 8:36 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:29 AM

Kasmet šis renginys sulaukia didžiulio dėmesio. Paryžiuje vyko jau 21-asis toks šou. Podiumu žingsniavo 52 manekenės.

Podiumu žengė tokios garsenybės kaip Kendall Jenner, Gigi Hadid, seksualioji Adriana Lima, Lily Aldrige, o išskirtinio dėmesio sulaukė gražuolė Irina Shayk. Po renginio paaiškėjo, kad ji laukiasi pirmagimio nuo mylimojo Bradley Cooperio. Tai jau praneša garsiausi užsienio portalai.

Įspūdingas renginys pritraukė visą pasaulio grietinėlę, o kol podiumu žingsniavo seksualiausios manekenės, savo muzikinius pasirodymus pristatė Lady Gaga, „The Weekend“, Bruno Marsas.

3 mln. dolerių vertės liemenėlė

Kitas šou akcentas buvo Jasmine Tookes, tapusi pirmąja po devynerių metų pertraukos juodaode moterimi, pademonstravusia „Victoria's Secret“ brangakmeniais žėrinčią liemenėlę „Fantasy Bra“.

Anksčiau šias liemenėles yra demonstravusios juodaodės yra Selita Ebanks ir Tyra Banks. J.Tookes užbaigė šou su smaragdais ir deimantais inkrustuota liemenėle „Bright Night Fantasy Bra“, kuri kainuoja 3 mln. dolerių (2,83 mln. eurų).

Ši 25 metų kalifornietė anksčiau neigė įtarimus, kad prieš šou balinosi odą.

„Ar juokaujat! Kas taip daro?“ – parašė ji „Instagram“.

„Apšvietimas yra viskas ... Jau nekalbant apie tai, kad esu gerokai tamsesnė vasarą ir daug šviesesnė artinantis žiemai. Mano odos tonas visą laiką keičiasi, kaip ir visų kitų“, – pridūrė ji.

Buvusi švedų profesionali krepšininkė Elsa Hosk taip pat debiutavo ant „Victoria's Secret“ podiumo ir demonstravo naują kompanijos sportinę liniją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.