Niujorkiečiai liaupsina Mindaugo Kuzminsko mylimąją: „Ji neįtikėtina“

Krepšinio pasaulyje vis dažniau dėmesys atkreipiamas į talentingų krepšininkų mylimąsias. Jos iš proto varo ne tik lietuvius, bet ir užsieniečius. Šį kartą niujorkiečiai dėmesiu apipylė Niujorko „Knicks“ komandoje žaidžiančio Mindaugo Kuzminsko merginą Eglę Andreikaitę.

Niujorkiečiai liaupsina Mindaugo Kuzminsko mylimąją: „Ji neįtikėtina“.
Niujorkiečiai liaupsina Mindaugo Kuzminsko mylimąją: „Ji neįtikėtina“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2016, 1:43 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:07 PM

Portalo „Barstool Sports“ dėmesį ši gražuolė patraukė neatsitiktinai. Mat ji į Niujorką iškeliavo paskui savo vaikiną ir nuolat jį palaiko krepšinio aikštelėje. Juk ne kartą E.Andreikaitė yra sakiusi, kad ji yra didžiausia Mindaugo sirgalė. Eglė – ilgakojė ir ilgaplaukė gražuolė, kerinti savo nuostabia šypsena.

„Nesenai į Niujorką atvyko „vienaragis“ latvis Kristapas Porzingis. Apie Kuzią turėjome visai kitokią nuomonę, tačiau kai pamatėme jo merginą, pakeitėme nuomonę ir apie jį. Taip, Mindaugas yra profesionalus sportininkas, bet jam padeda ir šalia esanti nuostabi moteris. Beje, ji šokėja iš Rytų Europos, gimnastė. Neįtikėtina. Sumautas Kuzia vyras.

Ak taip, jūs tikriausiai ieškote neįtikėtinai gražios jo mylimosios nuotraukų. Tai jos čia“, – portale liaupsinama baleto šokėja E.Andreikaitė, kuri su Mindaugu romantiškus santykius puoselėja jau penkerius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.