Tikėjimą Kalėdų Seneliu Ugnei Galadauskaitei sugrąžino kaimynas

Televizijos laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėja Ugnė Galadauskaitė (26 m.) šiemet pirmą kartą pasipuošė eglutę Vilniuje. Iki šiol Kalėdų eglutę ji puošdavo tiktai tėvų namuose.

Ugnė Galadauskaitė pirmą kartą savo, o ne tėvų namuose papuošė Kalėdų eglutę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ugnė Galadauskaitė pirmą kartą savo, o ne tėvų namuose papuošė Kalėdų eglutę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 13, 2016, 11:20 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:47 PM

„Šįmet labai norėjau ir pati turėti, taigi pasipuošiau dar lapkritį... Dėl puošimo ypatumų, manau, jog apie eglutės stilių reikia galvoti mažiausiai, svarbiausia, kad papuošalai būtų mieli širdžiai ir ką nors primintų, asocijuotųsi su kuo nors malonaus, galbūt net būtų pačių pagaminti. Tokiais puošta eglutė – pati gražiausia ir prie jos per šventes jaukiausia“, – sakė Ugnė.

Žurnalistė prisiminė, kad vaikystėje jos namuose visada stovėdavo tikra žaliaskarė, apkabinėta saldainiais ir kaspinėliais. Dirbtinė Ugnės tėvų namuose atsirado tik tuomet, kai jos tėtis Vokietijoje nupirko labai gražią didelę dirbtinę eglutę. Metų metus nekinta ne tik eglutė, bet ir jos papuošalai. Jų tiek daug, kad, kaip juokiasi U.Galadauskaitė, sunku rasti tuščią eglės šaką.

Ugnė prisimena vieną gražiausių Kalėdų stebuklų. Maždaug 1995 metais ją jau kamavo nuojauta, kad Kalėdų Senelio nėra. Valgant Kūčių vakarienę į duris pasibeldė persirengęs Ugnės senelių kaimynas.

Tikėjimas vėl grįžo! Be to, kaimynas atėjo su visu maišu dovanų... Tai buvo vienos gražiausių Kūčių – labai jaukus vakaras su šeima“, – atviravo U.Galadauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.