Yra ko pasimokyti: Inga Budrienė vyrui surengė originalią šventę

„Man posakis, kad batsiuvys lieka be batų, netinka“, – nusijuokia renginių organizatorė Inga Budrienė (42 m.), surengusi įsimintiną savo vyro Dariaus 48-ąjį gimtadienį, rašo žurnalas „Stilius“.

Taip atrodė moterims skirtas stalas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Taip atrodė moterims skirtas stalas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2016, 11:22 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:42 PM

Šventė savaitgalį vyko Palangoje, viloje „Belvilis“. Pirmą šventės dieną kaunietė vyrams ir moterims paruošė skirtingus stalus. Vyrai susėdo prie briedžiais, šautuvais, viskiu, cigarais ir užrašais su Merfio dėsniais apie moteris puošto stalo. Moterims Inga padengė Coco Chanel stiliaus stalą, puoštą perlais, šampanu, gėlėmis ir kortelėmis su Coco Chanel mintimis.

„Dažniausiai baigiantis vakarėliui vyrai susėda kartu, o moterys turi savo temų. Tad pamaniau, kad iš karto paruošiu atskirus stalus ir bus ramu“, – paaiškino savo mintį I.Budrienė.

Antrą vakarą gimtadienio svečiai jau sėdėjo prie vieno stalo, kurį Inga meiliai pavadino „Pas katinėlį“.

„Mes vienas kitą taip vadiname, todėl pagrindinė dekoracija buvo 8 mediniai katinėliai: mes su vyru, 5 mūsų bendri vaikai ir vyro anūkė“, – pasakojo Inga.

Vakarienę svečiams ruošė artimas Budrių draugas Ruslanas Bolgovas. Po jos Inga pakvietė į viloje įkurtą diskotekų salę, kurią vyro garbei pavadino N-48.

Šventinį savaitgalį svečiai baigė įsijautę į filmą „Pusryčiai pas Tifanį“: sekmadienį per pusryčius moterys žiūrėjo šį filmą viloje įrengtoje kino salėje, o vyrai ilsėjosi pirtyje ir sūkurinėje vonioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.