Labiausiai nustebinę garsiausio sostinės vakarėlio svečiai

„Vau!“ – fotografai neiškentė nešūktelėję, kai išvydo modelį Kristiną Tučkutę. Penktadienio vakarą sostinėje, „Stiklių“ restorane buvo surengtas įmonės „Auksinė dovanėlė“ kalėdinis vakaras. Įmonė prekiauja brangiais šveicariškais „Hublot“ laikrodžiais, tad ir vakare prabanga tvyrojo ore.

Iš kairės: Kristina Tučkutė, Vaiva Jankauskienė, Danielius Bunkus su mylimąja Viktorija Siegel, Simona ir Jonas Nainiai.<br>D.Umbraso nuotr.
Iš kairės: Kristina Tučkutė, Vaiva Jankauskienė, Danielius Bunkus su mylimąja Viktorija Siegel, Simona ir Jonas Nainiai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2016, 10:12 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:08 PM

Buvo justi, kad svečiai negailėjo laiko ruošai – moterų išvaizda vertė aikčioti. K.Tučkutė vilkėjo baltą amerikiečių, labiau žinomų dėl savo kailių, mados namų „J.Mendel“ suknelę.

Kitokia stilistika – subtilia, elegantiška, – žavėjo įmonės „Du broliai“ bendraturčio Andriaus Jankausko žmona Vaiva. Rausva palaidinė ir sijonas – „Dior“ mados namų, ansamblį papildė „Jimmy Choo“ spindintys aukštakulniai.

Su pasigėrėjimu į atlydėtą Vaidą Jasaitienę žvelgė floristas Mantas Petruškevičius, ir pataręs moteriai rinktis šiam vakarui „Zuhair Murad“ nėriniuotą suknelę.

„Atsiprašau, nenoriu reklamuoti“, – žavingai šyptelėjo verslininko Danieliaus Bunkaus mylimoji modelis Viktorija Siegel.

Žėrinčią suknią mergina vilkėjo pirmą kartą.

Net ne apranga, o savo pasirodymu tokiame renginyje daugelį nustebino radijo ir televizijos laidų vedėjas, radistas Jonas Nainys su žmona Simona.

„Užaugo nauja pamaina“, – juokavo brandaus amžiaus verslininkai, kuriems panašaus pobūdžio šventės – kasdienybės dalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.