Asmenukėse – E. Jakštytės meilės laiškas ir V. Landsbergio talentas

Estrados princas Rytis Cicinas atsidūrė saldainių šalyje. Tiksliau, kalėdinių saldumynų mugėje. „Atgal į vaikystę... Na, ką, pirksiu visų po vieną“, – juokavo Rytis.

Eglė Jakštytė su mylimuoju ir Vytautas Landsbergis su proanūke.
Eglė Jakštytė su mylimuoju ir Vytautas Landsbergis su proanūke.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 18, 2016, 8:07 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:53 PM

Kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson viešėjo Jungtinėje Karalystėje. Garsi moteris pasinaudojo šia kelione, kad galėtų apsilankyti pas savo mėgstamiausią plaukų stilistę. „Kosminiame laive, arba tiesiog labai pasiilgau Lauros Sabaliauskis magiško prisilietimo“, – nuotrauką iš kirpyklos komentavo Beata.

„Ant kelių kartu su Egidijumi Rainiu prieš jo Didį Grožį“, – mados fotosesijos užkulisiais dalijosi „Pix studijos“ vadovė Eglė Žiūkaitė.

Užsienyje karjeros siekiantis aktorius Žilvinas Tratas šeiminę laimę kuria su ruse Julija Lubičianskaja-Sarkisova. Ilgai slėpta lietuvių aktoriaus mylimoji – buvusi oligarcho Nikolajaus Sarkisovo žmona. Žilvinas ir Julija paviešino bendrą nuotrauką tik po to, kai vienas rusų portalas parašė tekstą apie tai, kaip turtuolė užmezgė romaną su negarsiu ir neturtingu lietuviu.

„Dabar jau 100 proc. įsitikinau, kad svajonės pildosi. Nuoširdus tikėjimas man padovanojo tai, ką dabar turiu. Manau, kad privalome neprarasti vilties būti laimingi, nes gyvenime tikriausi dalykai vyksta tada, kai mažiausiai to tikimės“, – rašė dainininkė Eglė Jakštytė, paviešindama savo ir mylimojo Simo nuotrauką iš kelionės po Egiptą.

Tinklaraštininkė ir grožio konkursų dalyvė Simona Burbaitė apsilankė Kinijoje. Garsi moteris nepraleido progos aplankyti Didžiąją kinų sieną ir čia įsiamžinti. „Momentas, kai esi dėkinga už viską, ką turi savo gyvenime. Nes savo gyvenime turi viską“, – fotografiją komentavo Simona.

„Su Goda keturiom rankom“, – toks prierašas atsirado prie pianinu skambinančio profesoriaus Vytauto Landsbergio nuotraukos su proanūke Goda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.