Darius Songaila su prieš savaite gimusiu sūnumi įsiamžino fotosesijoje

Buvęs krepšininkas, „Žalgirio“ trenerio asistentas Darius Songaila su žmona Gintare paviešino visos šeimos kalėdinę nuotrauką.

D.Songaila parodė savo naujagimį sūnų.<br>Instagram nuotr.
D.Songaila parodė savo naujagimį sūnų.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2016, 9:32 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:00 PM

Joje – vos prieš savaitę gimęs jų sūnus Vėjas, jųdviejų dvynukai Joris ir Herkus, Darius ir Gintarė Songailos bei jų šuo haskis Vilkas.

Dar prieš gimdymą Gintarė sakė, jog mylimasis pastarąjį pusmetį jai suteikė galimybę daug keliauti verslo reikalais bei pasirūpino dvynukais. Dėl franšizės sutarties su „Hooters“ sporto restoranų tinklu, Amerikoje Gintarė praleido net mėnesį laiko.

„Darius man nuolat siųsdavo žinutes, vaizdo įrašus. Su juo ir vaikais per mobiliąsias programas bendravau kasdien. Mano vyriškiai, kol nebuvau namuose, susitvarkė puikiai!“, – sakė G. Songailė. Kiek prasčiau ji jautėsi nėštumo pradžioje, bet vėliau viskas stojo į savo vietas. G. Songailė su šypsena pasakojo, jog pirmasis laukimas buvo lengvas, o antrasis – dar paprastesnis.

Tai, kad laukiasi berniuko, būsimi tėveliai sužinojo gana anksti – Gintarei buvo atlikti visi sudėtingiausi bei moderniausi sveikatos tyrimai.

Dvynių Darius ir Gintarė susilaukė 2015 – ųjų vasarį, o tų pačių metų vasarą iškėlė vestuves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.