Paviešinti nematyti princesės Dianos laiškai: aprašytos intymios šeimos akimirkos

Užsienio spaudoje paviešinti princesės Dianos laiškai karališkųjų Bekingemo rūmų ūkvedžiui Kirilui Dickmanui. Dar niekada nematytuose laiškuose princesė Diana aprašo intymias šeimos akimirkas iš 1984-1993-iųjų.

Užsienio spaudoje paviešinti princesės Dianos laiškai karališkųjų Bekingemo rūmų ūkvedžiui Cyrilui Dickmanui.<br>Scanpix nuotr.
Užsienio spaudoje paviešinti princesės Dianos laiškai karališkųjų Bekingemo rūmų ūkvedžiui Cyrilui Dickmanui.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2016, 10:15 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:08 PM

Princesės Dianos rašyti laiškai sausio 5-ąją bus pardavinėjami aukcione. Užsienio žiniasklaidoje minima, kad tokių laiškų vertė turėtų siekti maždaug 15 000 svarų.

Velionė princesė laiškuose rašė, kad jos aštuonerių metų sūnus Haris turėjo problemų mokykloje bei teigė, kad jos sūnus siejo itin stiprus tarpusavio ryšys.

„Williamas dievina savo mažąjį broliuką, jis visą laiką praleidžia kartu su Hariu, nuolatos jį apkabina, apipila bučiniais“,- rašė Diana.

Po princo Hario gimimo Diana savo bičiuliui Kirilui parašė labai šiltą laišką. „Tik norėjau tau padėkoti, Cyrilai, už tai, kad šiuo džiugiu metu galvoji apie mus, su didele meile, Diana“.

Beje, Diana laiškuose atskleidė ir pikantiškų detalių. Paauglystėje princas Haris buvo pagautas rūkant marichuaną.

Akivaizdu, kad princesė Diana K.Dickmanu, kuris buvo karališkųjų rūmų ūkvedys daugiau nei 50 metų, pasitikėjo. Šaltiniuose rašoma, kad tai buvo vienas artimiausių Dianos draugų.

Diana Kirilui rašė ir tada, kai mirė jos senelė – baronienė Fermoy.

„Labai tau dėkoju už užuojautos laišką. Jos mirtis stipriai sukrėtė, tačiau tavo parama man labai daug reiškia.

Aš dažnai apie tave galvoju, Kirilai, tikiuosi, kad tavo gyvenime viskas klojasi gerai“,- rašė Diana.

1993-iais K.Dickmanas buvo garsaus britų aktoriaus A.Hopkinso patarėjas, kai jam teko suvaidinti padavėją filme. Princesė Diana šį faktą žinojo.

„Su nekantrumo laukiu, kada galėsiu pamatyti filmą“.

Princesė Dianai buvo atjauti ir rūpestinga K.Dickmanui. 1985-aisiais Kirilas sirgo, tad Diana jam linkėjo kuo greičiau pasveikti. „Rašau tau trumpą laišką, tik noriu pasakyti, kad girdėjau, jog ne kaip jautiesi. Užjaučiu tave dėl ligos. Šiandien mums tavęs trūko Bekingamo rūmuose“.

Faktai apie Kirilą Dickamaną:

1. Kai K.Dickmanas būdamas senas susirgdavo, princas Haris aplankydavo jį namuose.

2. K.Dickmanas mirė sulaukęs 85-erių, 2012-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.