Jennifer Lopez savo dovana neįtiko Kardashianų klano atstovei

Dovanotam arkliui į dantis nežiūrima? Tačiau amerikiečių realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian (32 m.) kalėdines dovanas išpakavo prie įjungtos vaizdo kameros – taip buvo užfiksuotas žinomos moters nepasitenkinimas vienu prabangiu paketu. Ji galėjo ir delikačiai nutylėti, juk dovana nuo garsiosios dainininkės bei aktorės Jennifer Lopez (47 m.)!

Jennifer Lopez (dešinėje) ir Khloe Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Jennifer Lopez (dešinėje) ir Khloe Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2016, 3:21 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:35 PM

Tačiau Khloe nebuvo gerai nusiteikusi ir neapsiribojo tik mandagiu „ačiū“.

Ji „snapchat“ programoje savo gerbėjams parodė dovanų įteiktus tviskančius aulinius aukštakulnius batus. Blizgantys batai – regis, būtent tai, ką mėgsta Kardashianų šeimos moterys. J.Lopez juos sukūrė kartu su mados namais „Giuseppe Zanotti“.

„Khloe, mergaite, tu atrodai stulbinančiai! Štai tau mano mažytis kerštas, – taip atviruke prie dovanos parašė J.Lopez, turėdama galvoje itin aukštą batų pakulnę. – Su meile, Jennifer“.

„Oi, žmonės, aš mirštu, – į vaizdo kamerą prakalbo Kh.Kardashian. – Jey Lo mano, kad atrodau stulbinančiai? Man nereikia tokios dovanos, būtų užtekę ir atviruko“.

Vis dėlto vėliau Kh.Kardashian pasimatavo batus ir pajuokavo, kad jaučiasi su jais kaip „suknista Pelenė“.

Garsenybei su dovana įtiko tik mama Kris Jenner. Ji dukrai padovanojo dvi aktorės Marilyn Monroe nuotraukas, pasirašytas pačių jas dariusiųjų fotografų – Berto Sterno ir Richardo Millerio.

„Visi, kas mane pažįsta, žino, kad esu Marilyn Monroe fanatiška gerbėja, mama man padovanojo jos fotografijas, įsivaizduojate – jos su fotografų autografais!“ – džiaugėsi vaizdo įraše moteris.

Vienoje nuotraukoje Holivudo žvaigždė juokiasi, kitoje ji – visiškai nuoga, krūtinę tik dengia rausvos rožės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.