Dainininkė Jennifer Lopez ir reperis Drake'as patvirtino kalbas apie romaną

Kurį laiką sklandant kalboms, kad dainininkę Jennifer Lopez (47) ir reperį Drake'ą (30) sieja ne tik muzikiniai, bet ir gerokai romantiškesni santykiai, pagaliau sulaukė ir jų pačių nebylaus patvirtinimo.

Jennifer Loper ir Drake'as.<br>„Instagram“ nuotr.
Jennifer Loper ir Drake'as.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2016, 1:12 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:26 PM

Ankstyvą trečiadienio rytą, kai abiejų atlikėjų oficialiuose „Instagram“ puslapiuose buvo paviešinta poros nuotrauka, gerbėjams klausimų nebekilo.

Jauki atostogų akimirka, rodos, nemenkai supykdė buvusią reperio mylimąją Rihanną, kuri savaitgalį staiga nusprendė nebesekti bičiulės Jennifer paskyros, taip tik dar labiau pakurstydama kalbas, apie jų santykius.

47-erių atlikėja ir dviejų vaikų mama J. Lopez pirmoji paviešino santykius patvirtinančią nuotrauką, kurioje jos gerokai jaunesnis mylimasis laiko ją apkabinęs abiem rankomis. Netruko pasklisti ir kalbų, kad Jennifer nuotraukoje atrodo rami, daug apie šiltus jausmus pasako ir užmerktos moters akys.

Ankstyvi spėliojimai apie santykius iškėlė šūsnį klausimų, argi garsioji „Jenny iš kvartalo“ vėl tapo miela mergina, kuri susitikinėja su bičiulės buvusiuoju.

Primename, kad gandai apie užsimezgusį romaną pasklido gruodžio pradžioje, kai poros bendradarbiavimas muzikinėje veikloje sukėlė gandų ir apie šiltesnius jausmus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.