Garsios prodiuserių kompanijos išruoštame vakarėlyje – ir galiūnas Vidas Blekaitis

Tarpušvenčio laikotarpiu sostinė prisipildžiusi šurmulio. Kas vis dar ieško dovanų, o kas rengia šventinius darbo vakarėlius.

Iš kairės: aktorė Daiva Rudokaitė, „Videometra“ komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė su verslininku Gediminu Juodeika ir galiūnas Vidas Blekaitis.<br>D.Umbraso nuotr.
Iš kairės: aktorė Daiva Rudokaitė, „Videometra“ komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė su verslininku Gediminu Juodeika ir galiūnas Vidas Blekaitis.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2016, 8:42 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:14 PM

Ketvirtadienio vakarą prodiuserių kompanija „Videometra“ garsiausius televizijos veidus ir aktorius atšvęsti Kalėdas ir artėjančius Naujuosius metus sukvietė į siautulingą vakarėlį. Vakaro vinimi tapo jau netrukus TV3 eteryje pasirodysiančio komiško serialo „Bruto ir Neto“ aktorių Jono Griciaus ir Šarūno Banevičiaus kartu su reperiu Vytautu Medinecku-Ironvytu įrašyta daina.

Tarp gausaus būrio susirinkusiųjų buvo galima pastebėti ne viename prodiuserių kompanijos „Videometra“ kurtame seriale ir kituose projektuose vaidinančius aktorius: Ingą Norkutę-Žvinienę, Evaldą Jarą, Astą Baukutę, Sandrą Daukšaitę-Petrulėnę, Vaidotą Martinaitį, Vaidą Lisikaitę, Robertą Lenartavičių, Justiną Žiogaitę-Butkienę ir Arną Butkų, Vytautą Anužį su žmona Velta, Daivą Rudokaitę, režisierių Ričardą Vitkaitį bei kitus.

Taip pat vakarėlyje dalyvavo TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė su vyru Andriumi Pranckevičiumi, Gediminas Juodeika, Vaida Skaisgirė, reperis Vytautas Medineckas-Ironvytas bei daugelis kitų.

Didžiausiu vakaro netikėtumu tapo sausio 9 d. TV3 eteryje startuosiančio komiško serialo „Bruto ir Neto“ pagrindinių aktorių J. Griciaus ir Š. Banevičiaus kartu su žymiu reperiu V. Medinecku-Ironvytu įrašyta repo daina „Pramoga“. Komiška daina susilaukė gausių aplodismentų ir juoko pliūpsnių.

Vakaro linksmybės vyko ką tik atidarytoje kulinarinėje studijoje „Čiop Čiop“, kurios profesionalūs šefai susirinkusius svečius vaišino gardžiais ir gurmaniškais patiekalais. Renginyje netrūko smagių pramogų, linksmų žaidimų bei vyko gyvo garso koncertas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.