Seimo narys Jurgis Razma vedė savo dešimt metų jaunesnę mylimąją Viliją

Seimo nariui Jurgiui Razmai (58 m.) besibaigiantys metai – stebuklingi. Jurgis vedė savo padėjėją Viliją Butkevičienę (48 m.).

Jurgis ir Vilija.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Jurgis ir Vilija.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2016, 1:56 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:09 PM

Džiugia naujiena J.Razma pasidalijo feisbuke.

„Besibaigiantys 2016-ieji jau skaičiuoja paskutines valandas. Jie man labai svarbūs, nes juose yra viena išskirtinė data – gruodžio 17 diena, kai susituokėme su man labai brangia Vilija. Linkiu visiems laimingų 2017-ųjų“, – rašė Jurgis.

2015-aisiais pora apie savo santykius kalbėjo naujienų portalui lrytas.lt.

Tuomet jų santykiai jau tapo apkalbų objektu tiek Daugėduose (Rietavo sav.), tiek Rietave. Daugėdų kaimo gyventojams neprasprūdo pro akis, kad į du sūnus užauginusios vienišos moters sodybą nuolat atrieda automobilis, kurį vairuoja stulbinamai į žinomą politiką panašus barzdotas vyras. Žemaičiai netruko išsiaiškinti, kad čia iš tiesų svečiuojasi Seimo narys.

Daugėdiškiai iš pradžių šiuos vedusio politiko vizitus bandė pateisinti darbiniais santykiais – V.Butkevičienė jau kelerius metus yra įdarbinta Seimo kanceliarijoje J.Razmos padėjėja.

Tačiau akylesnieji pastebėjo, kad svečio automobilis Daugėduose esančios sodybos kieme lieka ir naktimis. Smalsūs kaimo gyventojai kaipmat susekė, jog politikas čia užsuka, kai netoliese vyksta partiniai renginiai ar susitikimai su rinkėjais.

Iki praeitų metų rugpjūčio V.Butkevičienė dirbo Rietavo kultūros centro Daugėdų filialo vedėja, bet po to pakeitė darbovietę.

Politikas J.Razma po 33 metų santuokoje išgyventų metų neseniai išsiskyrė su savo žmona Romualda. Galima sakyti, vos ne pusę gyvenimo sutuoktiniai buvo praleidę kartu. Pora užaugino dukteris Agnę ir Gerdą.

R.Razmienė dirba medicinos seserimi Vilniaus Santariškių klinikose. Razmų santuoka buvo nutraukta bendru abiejų sutuoktinių sutarimu.

„Nieko neatsitiko, tiesiog taip apsisprendėme, taip susiklostė gyvenimas“, – apie skyrybas su žmona Romualda santūriai kalbėjo J.Razma.

Daugiau apie Jurgio Razmos istoriją galite skaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.