Kim Kardashian parodė: makiažo reikia ne tik veidui, bet ir intymesnei vietai

Nėra jokios abejonės, kad amerikiečių realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (36 m.) prieš renginius iš anksto apgalvoja būsimą įvaizdį.

Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2016, 6:11 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:59 PM

Ji visada atrodo nepriekaištingai – tai jos makiažo meistro Mario Dedivanovic nuopelnas.

Mario penktadienį puslapyje www.kimkardashianwest.com pasidalijo pikantiška nuotrauka. Makiažas kuriamas ne tik veidui, bet ir kai kurioms intymioms vietoms. Būtent tokia akimirka ir įamžinta nuotraukoje, kai grimo meistras apžiūrinėja, ar K.Kardashian tobulai atrodo nuo galvos iki kojų – moteris į vyrą pasisukusi užpakaliu ir pasilenkusi į priekį.

Tačiau iš tiesų viskas paprasčiau: M.Dedivanovic apžiūri, ar tikrai prieš MTV renginio filmavimą Kim kojos tolygiai padengtos bronzantu, ar jos žvilga ir spindi. Juk suknelė trumpa – tai vintažinė dizainerio Johno Galliano kūrinys.

Prie „snap“ vaizdo Mario parašė:

„Ei, brangieji, norėjau pasidalinti užkulisių vaizdais. Tai vienas mano mėgstamiausių įvaizdžių, kurtų 2016 metais. Kai mergina nori nepriekaištingo viso kūno grimo prieš žengiant raudonuoju kilimu, tenka paplušėti. Kietas darbas“, – rašė jis.

Pastarasis įvaizdis įkvėptas K.Kardashian atostogų Meksikoje praėjusią vasarą. Ten darytos fotosesijos metu taip pat darbavosi grimo meistras Mario.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.