Vestuvių metines atšventusi Ala Pugačiova suspindėjo visai kitomis spalvomis

Dainininkė Ala Pugačiova ir komikas Maksimas Galkinas neseniai atšventė savo 5-ąsias vestuvių metines. Socialiniame tinkle plinta dar nematytos šventinės dienos nuotraukos. Jose dainininkė su bene perpus jaunesniu mylimuoju demonstruoja vis dar neblėstančią meilę.

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br>„Instagram“ nuotr.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2017, 3:21 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:56 PM

„Šiandien ta diena, kai galėjome dar kartą pasveikinti šią nuostabią porą ir palinkėti jiems laimės. Pirmasis vestuvinis jubiliejus – 5-eri santuokos metai. Penkeri laimės, nesibaigiančios meilės, metai. Ko palinkėti šiems dviems (kol kas!) įsimylėjėliams, jei ne dar daugiau meilės? Žinoma, kad tik kuo ilgiau ją išsaugotų ir, kad laimė nesibaigtų dar daugybę metų. Visko jiems paties geriausio“, – skelbė įrašas po nuotrauka.

67 metų dainininkė ir toliau demonstruoja nepriekaištingą figūrą. Po Naujųjų Rusijos televizijoje transliuojamas koncertas, kuriame nusifilmavo ir A. Pugačiova, tik dar kartą parodė, kad amžius jai – ne rodiklis.

Ala filmavimo metu vilkėjo juodą, trumpą suknelę, kuri atidengė lieknas moters kojas. Dažnai besiplaikstančius ir garbanotus plaukus šįkart moteris iškeitė į solidžią šukuoseną.

Dar rudens pradžioje žiniasklaidoje vis garsiau buvo kalbama, kad Ala ir toliau naudojasi plastinės chirurgijos procedūromis. Septintą dešimtį baigiančios moters oda – lygi ir nepriekaištinga. Vis dėlto, visus mitus Ala sugriovė paviešindama kasdienę nuotrauką. Joje ji – be makiažo, tad akivaizdžiai buvo matomi visi amžiaus ženklai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.