Kim Kardashian nutraukė tylą socialiniuose tinkluose ir išsklaidė gandus dėl skyrybų

Po kelis mėnesius trukusios tylos realybės televizijos žvaigždė Kim Kardashian antradienį vėl apsireiškė socialinėje žiniasklaidoje, kur paskelbė savo, vyro Kanye Westo

Kim Kardashian nutraukė tylą socialiniuose tinkluose.<br>Scanpix nuotr.
Kim Kardashian nutraukė tylą socialiniuose tinkluose.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-04 11:18, atnaujinta 2018-02-09 19:35

K.Kardashian, kuri turi 49,3 mln. sekėjų „Twitter“ ir 89,6 mln. sekėjų „Instagram“, taip pat paskelbė mėgėjišką filmuką, kuriame matyti šeimos gyvenimas ir kuris tikriausiai nuslopins gandus apie bręstančias skyrybas.

36 metų K.Kardashian ir 39 metų K.Westas pustrečios minutės klipe meiliai apsikabina, jame užfiksuotos mielos akimirkos su poros vaikais North ir Saintu.

Prie „Twitter“ paskelbtos šeimos nuotraukos prirašytas žodis „šeima“.

„Keeping Up With the Kardashians“ žvaigždė, kuri antradienį taip pat pakeitė savo „Twitter“ ir „Instagram“ paskyrų viršelių nuotraukas, socialinėje žiniasklaidoje tylėjo nuo spalio, kai Paryžiuje buvo apiplėšta grasinant šaunamuoju ginklu.

Tuo tarpu jos vyras, repo superžvaigždė, kaip pranešta, lapkričio mėnesį dėl išsekimo atsidūrė ligoninėje ir turėjo nutraukti gastroles.

Apie įžymybes rašanti svetainė TMZ pranešė, kad pora antradienį sugrįžo į Los Andželą iš Oklahomos, kur aplankė jo motinos kapą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.