Sulaikyta 16 įtariamųjų, iš Kim Kardashian pavogusių papuošalų už 9 milijonus

Dar spalio pradžioje garsioji realybės šou žvaigždė Kim Kardashian Paryžiuje pateko į nemalonų incidentą. Praėjus bene trims mėnesiams, Prancūzijos policija sulaikė net 16 ilgapirščių įtariamųjų, kurie tąsyk pavogė papuošalų už beveik 9 milijonus eurų.

Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-09 10:03, atnaujinta 2017-04-12 13:09

Kim paniką iššaukęs incidentas įvyko prabangaus viešbučio „The Ritz Hotel“ kambaryje. Į jį įsiveržę kaukėti užpuolikai surišo Kim ir apšvarino prabangius moters turėtus daiktus.

Užsienio žiniasklaida praneša, kad užpuolikus pavyko atpažinti dėl ant papuošalų likusių DNR dalių. Netrukus bus pradėtas tyrimas išsiaiškinti, ar visi sulaikytieji yra susiję su moters užpuolimu ir masine vagyste.

Po vagysčių atakos Kim kurį laiką vengė ir socialinių tinklų ir, tuo labiau, apsilankymų Paryžiuje. Po kelių dienų nuo vagystės Kim kalbėjo, kad tą akimirką jai sustojo laikas. „Maniau, kad neliksiu gyva“, – išgąstį reiškė realybės šou žvaigždė.

Praėjus vos kelioms dienoms po apiplėšimo, Prancūzijos policija oficialiai pradėjo tyrimą. Tyrimas buvo vykdomas dėl „ginkluotos gaujos vagystės, nusikalstamo sąmokslo ir laisvės suvaržymo“. Dar tąsyk šaltiniai teigė, kad pradėti DNR tyrimai, kuriuos pareigūnai aptiko ir viešbučio kambaryje.

Manoma, kad Holivudo žvaigždę apiplėšę vagišiai iš viešbučio pabėgo dviračiais.

Kim Kardashian Paryžiuje lankėsi stebėdama mados savaitės renginius. Po išpuolio ji akimirksniu buvo apklausta policijos ir skubiai išvyko atgal į Jungtines Valstijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.