Vėl įsimylėjusi Eglė Jakštytė prabilo: „Atstumas santykiams – didelė problema“

Dėl stipraus balso sienų drebintoja pramintos dainininkės Eglės Jakštytės (25 m.) gyvenimas gerokai pasikeitė. Su nauja meile verslininkui Simui Budriui atėjo ramybė ir užklojo anksčiau siautusius principus bei ambicijas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Mylimajam Simui Eglė dėkinga už sugrąžintą ramybę ir jaukumą.
Mylimajam Simui Eglė dėkinga už sugrąžintą ramybę ir jaukumą.
E. Jakštytė džiaugiasi, kad karjera klostosi sėkmingai, tačiau apie muzikinius planus kalba atsargiai: „Pirmiausia reikia padaryti, o po to girtis.“<br>R.Danisevičiaus ir asmeninio albumo nuotr.
E. Jakštytė džiaugiasi, kad karjera klostosi sėkmingai, tačiau apie muzikinius planus kalba atsargiai: „Pirmiausia reikia padaryti, o po to girtis.“<br>R.Danisevičiaus ir asmeninio albumo nuotr.
Grupės „Džentelmenai“ nariai (iš kairės) Vytautas Mackonis, Andrius Butkus ir Dainius Dimša gali save vadinti piršliais – per juos Eglė susipažino su Simu.
Grupės „Džentelmenai“ nariai (iš kairės) Vytautas Mackonis, Andrius Butkus ir Dainius Dimša gali save vadinti piršliais – per juos Eglė susipažino su Simu.
Daugiau nuotraukų (4)

Rita Piliponytė („Lietuvos rytas“)

2017-01-12 15:45, atnaujinta 2017-04-12 08:10

Eglė prisipažino: „Anksčiau blaškydavausi, santykiuose laikydavausi principų, vadovaudavausi ambicijomis. Naujas ryšys – visiškai kitoks. Jis į mano gyvenimą įnešė be galo daug ramybės. Su Simu jaučiuosi saugi ir rami.“

Kartą grupės „Džentelmenai“ muzikantai vyko pietų pas S.Budrį ir pakvietė Eglę.

Antras poros susitikimas vėl neapsiėjo be „Džentelmenų“ įsikišimo. Po koncerto vyrai Eglei surengė staigmeną, nes tądien buvo jos gimtadienis. Staigmena buvo surengta Simo namuose.

Trečias, lemtingas, poros susitikimas įvyko praėjusį rudenį.

„Simas manė, kad net neprisiminsiu vardo, bet štai vėl susitikome ir jau nebegalime išsiskirti“, – smagiai pasakojo E.Jakštytė.

Viena anksčiau jos branginta draugystė nutrūko dėl gyvenimo skirtingose šalyse. Liūdna patirtis bando temdyti ir naujuosius santykius, nes Simas gyvena Klaipėdoje, Eglė – Vilniuje. O kur dar nesibaigiantys dainininkės koncertai visoje šalyje.

„Išsiskyrusi su ankstesniu vaikinu sau pasakiau, kad daugiau jokių draugysčių per atstumą. Jos per sunkios. Tačiau iš kiekvieno plano Dievas juk tik pasijuokia.

Su Simu kalbėjome, kad atstumas santykiams – didelė problema. Iki šiol abu nežinome, ar tai – ta tikroji meilė, juk viskas taip nauja. Jei Simas nerodytų tiek pastangų, turbūt nieko jau ir nebūtų. Jis supranta mano darbo pobūdį, užimtumą ir tai labai vertina.

Darbus dėliojame taip, kad kuo daugiau laiko galėtume praleisti kartu“, – pasakojo Eglė.

Beveik prieš aštuonerius metus Eglė dalyvavo muzikiniame projekte „Muzikos akademija“.

Pergalę išplėšusi mergina netruko pelnyti scenos veteranų palaikymą. Tąsyk vertinimo komisijos narys dainininkas Kastytis Kerbedis jauną atlikėją pakrikštijo „lietuviškos popmuzikos pasaulio atradimu“.

„Šiuo metu aš jau turiu visas galimybes save pristatyti taip, kaip man priimtina.

Žinau, kaip atrodydama ir ką dainuodama jaučiuosi geriausiai, – džiaugėsi ateinančia branda E.Jakštytė. – Kiekviena dainininkė scenoje nori atrodyti gražiai, tačiau ne visi stilistai gali pataikyti į dešimtuką.

Taip nutiko ir man, todėl naudojuosi tik tais stilistų patarimais, kurie man asmeniškai priimtini.“

Stojus naujiesiems metams Eglė pasižadėjo dar atidžiau stebėti savo savijautą, laikytis sveiko gyvenimo būdo principų ir jokiu būdu nealinti savęs dietomis.

„Disciplina nėra stiprioji mano pusė, bet kitaip ateities nebeįsivaizduoju, – entuziastingai kalbėjo mergina. – Daug laiko užima repeticijos, darbas įrašų studijoje, pasirengimas koncertams. Viską suderinti su sveikos gyvensenos principais – tinkamai maitintis, reguliariai sportuoti, pakankamai laiko skirti miegui – man bus didžiulis iššūkis. Bet iššūkiai man patinka!“

Gerą nuotaiką palaiko ir suplanuotos kelios kelionės į tolimas šalis, labiausiai Eglę vilioja išsvajota Amerika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.