Po skyrybų Brado Pitto gyvenime – permainos

Rodėsi neišskiriama aktorių Brado Pitto (52 m.) ir Angelinos Jolie (41 m.) šeima, visgi, suka skirtingais keliais. Jau keletą mėnesių besisprendžiančios sunkių skyrybų sąlygos nepraėjo be pasekmių.

Aktorius Bradas Pittas.<br>VidaPress nuotr.
Aktorius Bradas Pittas.<br>VidaPress nuotr.
Aktorius Bradas Pittas.<br>VidaPress nuotr.
Aktorius Bradas Pittas.<br>VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 13, 2017, 3:51 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 5:59 AM

Nors pora neapsiėjo be skandalų, netgi buvo sprendžiama, ar Bradas ir toliau gali matytis su vaikais, tai vyrą paskatino rimtesniems gyvenimo pokyčiams.

Prestižinių „Auksinių gaublių“ apdovanojimuose pasirodęs aktorius visus pribloškė pasikeitusia išvaizda. Dauguma spėliojo, kad tai – asmeninio gyvenimo dramų pasekmės, tačiau paaiškinimas kur kas paprastesnis. Kaip teigė vyro aplinkai artimi šaltiniai, B. Pittas pakeitė gyvenimo būdą.

„Us Weekly“ žurnalas teigė, kad aktorius suėmė save į rankas ir ėmė kur kas sveikiau maitintis, netgi nusisamdė virtuvės šefą, kuris jam gamina sveikus patiekalus. Taip pat ėmė labiau prižiūrėti save, aktyviai sportuoti, vengti žalingų įpročių.

Vienas šaltinių taip pat teigė, kad „vyras daugiau laiko skiria sau, savo vidinei būsenai“.

Dar per praėjusių metų didžiąsias šventes – Kalėdas, vyras apgailestavo, kad negali švenčių leisti kartu su vaikais ir neslėpė esąs palūžęs.

Dar visai neseniai pora priėmė sprendimą, kad jų skyrybos bus sprendžiamos už uždarų durų, norint apsaugoti savo asmeninio gyvenimo ir vaikų privatumą. Bylos procesą nagrinės privačiai pasamdytas teisėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.