Katažina Zvonkuvienė džiaugiasi motinyste: „Maloniausios atostogos“

[[ge:lrytas:lrytas:208832]]

Katažina Zvonkuvienė džiaugiasi motinyste.<br>Facebook nuotr.
Katažina Zvonkuvienė džiaugiasi motinyste.<br>Facebook nuotr.
Katažina Zvonkuvienė džiaugiasi motinyste.<br>Facebook nuotr.
Katažina Zvonkuvienė džiaugiasi motinyste.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 14, 2017, 2:24 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 5:07 AM

Šeštadienio popietę dainininkė Katažina Zvonkuvienė pasidalijo jaukia nuotrauka. Žinoma moteris įsiamžino drauge su savo vaikučiais. „Maloniausios atostogos“,- rašė Katažina.

Primename, kad Katažinos ir Deivydo Zvonkaus vaikai gimė pirmąją žiemos dieną pora tapo tėvais. Apie pagausėjimą pranešė pats Deivydas ir pasidžiaugė, kad jiems gimė dvynukai, kuriems jau išrinko vardus. „Šį gražų žiemos rytą gimė Kornelija ir Donatas Zvonkai. Žiauriai faini leliukai, aaaaaaaaaa !!“ – emocijų feisbuke negailėjo Deivydas.

Kadangi Katažina ir Deivydas nežinojo, kokios lyties vaikai jiems gims, kraitelį pora ruošė universalų. „Visi rūbai yra universalių spalvų: baltos, šviesiai rudos, pilkšvos. Galite tai laikyti prietaru, tačiau kartais, kai būsimi tėveliai nusprendžia sužinoti vaikelio lytį ir yra šimtu procentų įsitikinę, kad jiems gims mergaitė, nutinka priešingai. Netikiu, kad visiškai galima nustatyti vaikelio lytį.

Iki paskutinių nėštumo savaičių Katažinai netrūko veiklos. Žinoma moteris filmavosi laidose, ėjo į svarbius susitikimus, dalijo interviu. Be to, Katažinos draugės surengė jai ir netikėtą kūdikio laukimo šventę. Iki paskutinės akimirkos Katažina nežinojo, kad ši šventė įvyks jos pačios namuose. Suplanuoti šią šventę Katažinos draugėms padėjo ir jos vyras D.Zvonkus. Jis merginoms padėjo suderinti tam tikrus dalykus, davė namų raktus ir puikiai saugojo šią mažytę paslaptį nuo Katažinos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.