Agnė Zuokienė suabejojo „X Faktoriaus“ balsavimu: „Prašau organizatorių išsklaidyti abejones“

Pasibaigus muzikiniam projektui „X Faktorius“ ir paaiškėjus jo nugalėtojui – 17-metei Iglei Bernotaitytei, socialiniuose tinkluose netruko pasipilti pasipiktinimo bangos. Dažniausiai jų sunku išvengti, kadangi dalyvių gerbėjai stovi skirtingose barikadų pusėse, tačiau šįkart suabejota balsavimo tikslumu. Tai pro akis nepraslydo ir Agnei Zuokienei.

Agnė Zuokienė ir „X Faktoriaus“ akimirka.<br>lrytas.lt ir G. bartuškos nuotr.
Agnė Zuokienė ir „X Faktoriaus“ akimirka.<br>lrytas.lt ir G. bartuškos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2017, 3:26 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 2:43 AM

Tik po to, kai projektas pasibaigė, viešai buvo pristatyti kiekvienos laidos dalyvių surinkti gerbėjų balsai. Socialiniame tinkle Agnė Zuokienė kreipėsi į organizatorius, esą finalinio balsavimo taisyklės nebuvo tikslios ir prašo išsamaus paaiškinimo.

„Dėl „X Faktoriaus“ finalo. Prašau organizatorių pateikti informaciją dėl balsavimo rezultatų. Mat, reikia pripažinti, kad nebuvo akcentuojama, jog vyks 2 balsavimai – pusfinalio ir finalo. Labai galima tikėtis, kad dalis žmonių, balsavę pusfinalyje manė, jog jų balsas bus įskaičiuotas į galutinį balsavimą.

Tad prašome pateikti bendrus matematinius skaičius – kiek – nepaisant pirmas ar antras etapas– sekmadienio vakarą iš viso buvo atiduota balsų už Iglę, Golden Age, Pauliną.

Galbūt tai atrodo žaidimas, tačiau šie balsavimai – tai pamokos nepilnamečiams – prieš Seimo, savivaldybių rinkimus. Jei jie suabejos rezultatais dabar, ateity abejos dar daugiau. Tad išsklaidykit abejones.

Nenuvilkit jų. Įrodykit, kad nugalėtoja surinko daugiausia balsų. Juk šiandien mokyklose tik apie tai ir kalbėta...

PS. Nukabinau namuose jau kelis mėnesius kabėjusį plakatą...“, – rašė moteris pridėjusi ir paauglės dukros daryto plakato nuotrauką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.