Justinas Bieberis atskleidė pikantišką detalę apie Selenos Gomez romanus

Paauglių dievukas Justinas Bieberis išreiškė savo nuomonę apie buvusios mylimosios Selenos Gomez naująjį romaną. Vos tik paaiškėjo, kad ji susitikinėja su atlikėju The Weekend, pasipylė prieštaringų kalbų. O Bieberis jas tik patvirtino.

Justinas Bieberis ir Selena Gomez.<br>„Instagram“ nuotr.
Justinas Bieberis ir Selena Gomez.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2017, 9:12 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 12:36 AM

Atlikėjo manymu, tai – tiesiog pigus atlikėjos triukas, norint išpopuliarinti jos ir naujojo mylimojo muzikinį duetą.

Net kelerius metus, nuo 2011-ųjų iki 2015-ųjų su pertraukomis susitikinėjusi pora, rodos, nepraleidžia progos vienas kitam įkąsti. Pasak TMZ, Bieberis patvirtino, kad žavi tamsiaplaukė visuomet apgalvoja bent pora žingsnių į priekį, kaip elgtis su reklama.

Užsienio žiniasklaida atkapstė, kad panašiai su atlikėjais Selena buvo poruojama ne kartą. Pristatydama projektus su Nicku Jonu, Zeddu ir, žinoma, pačiu Justinu Bieberiu.

Keistai atrodo ir faktas, kad Selena ir The Weekend nė nebandė slėpti savo romano, o iškart suskubo viešai demonstruoti jausmus. Paviešinus žinią apie naujai įrašinėjamą bendrą kūrinį, atlikėjai viešai bučiavosi ir glaustėsi po romantiškų pietų vienoje Los Andželo kavinių.

J. Bieberis ne vienintelis, kuris prieštaringai vertina naujos porelės santykius. The Weeknd buvusi mylimoji, modelis Bella Hadid, akimirksniu nusprendė nebesekti Selenos Gomez paskyrų socialiniuose tinkluose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.