Agnė Jagelavičiūtė nusprendė atsiprašyti: „Turbūt reikia negerti“

Praėjus parai po incidento, kai per apdovanojimų ceremoniją Agnė Jagelavičiūtė ant scenos pasirodė neblaivi, garsioji stilistė ryžosi atsiprašyti.

A.Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
A.Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Praėjus parai po incidento, kai per apdovanojimų ceremoniją A.Jagelavičiūtė ant scenos pasirodė neblaivi, garsioji stilistė ryžosi atsiprašyti.<br>Stop kadras
Praėjus parai po incidento, kai per apdovanojimų ceremoniją A.Jagelavičiūtė ant scenos pasirodė neblaivi, garsioji stilistė ryžosi atsiprašyti.<br>Stop kadras
A.Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
A.Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 23, 2017, 7:16 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 3:12 PM

Nors iš pradžių scena-lipo-padauginusi-taciau-atsiprasyti-neketina.htm"="">scena-lipo-padauginusi-taciau-atsiprasyti-neketina.htm"" target="_blank">tvirtino, kad to daryti neketina, A.Jagelavičiūtė pirmadienio vakarą persigalvojo.

„Pagalvojau ir vis tik nusprendžiau atsiprašyti. Pirmiausia dėl to, kad šiandien gavau labai daug palaikymo žinučių ir jas paskaičiusi bijau, kad nebūčiau neteisingai suprasta.

Šlaistytis TV girtai yra siaubingai negražu, net jei tu nedirbi, ir tikrai gėdinga. Tai iš esmės nėra nieko tokio.

Žinoma, gyvenimas tęsis, bet raudonuoju iš gėdos konkrečiai. Ir išvis, jei nemoki gerti, turbūt reikia negerti. Bus konkreti pamoka.

Tai atsiprašau. Pirmiausia mamos, tada vyro, o tada ir visų, kas turėjo žiūrėti tai.

Labai ačiū už palaikymą, bet, būkit geri, nu neberašykit tų meilės laiškų, nes visi gyvi, išankstinių rinkimų nebus, o šūdinus komentarus apie save, kai tik noriu, galiu pasiskaityti 15 metų. Nieko čia naujo“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė A.Jagelavičiūtė.

Pirmadienio rytą moteris neneigė, kad sekmadienio vakarą išties padaugino, leido sau atsipalaiduoti nuo gausybės darbų, tačiau nė neketina atsiprašyti. Tai moters paskyroje užkūrė dar didesnę pirtį. Vieni stojo ginti Agnės, kiti – priešingai, svarstė, kad taip elgtis neetiška.

Antrą dieną iš eilės komentatoriai po kaulelį narsto A.Jagelavičiūtės pasirodymą scenoje. Iš dainininkės Oksanos Pikul-Jasaitienės rankų atsiėmusi Metų feisbuko žvaigždės apdovanojimą stilistė nerišliai sakė padėkos žodžius. 

Du kartus pakartojo, kad scenoje norėtų matyti Mantą Katlerį, kuris turi perskaityti visą eilę moterų pavardžių. Vis dėlto kuo baigėsi nominacijos įteikimas, nežinia. LNK televizija netruko ceremonijos nutraukti reklamine pertrauka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.