Nuo pasikeitusios Indrės Kavaliauskaitės-Morkūnienės neįmanoma atitraukti akių

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje šeštąjį kartą įvyks Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A 2016. Kviestiniai svečiai į šventę pradėjo rinktis likus dar dviem valandoms iki apdovanojimų pradžios.

Nuo pasikeitusios Indrės Kavaliauskaitės-Morkūnienės neįmanoma atitraukti akių.
Nuo pasikeitusios Indrės Kavaliauskaitės-Morkūnienės neįmanoma atitraukti akių.
Indrė ir Jogaila Morkūnai.<br>D.Umbraso nuotr.
Indrė ir Jogaila Morkūnai.<br>D.Umbraso nuotr.
Indrė ir Jogaila Morkūnai.<br>D.Umbraso nuotr.
Indrė ir Jogaila Morkūnai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-01-27 17:24, atnaujinta 2017-04-11 08:05

Ant raudojo kilimo pasirodė ir stilingieji renginio svečiai Indrė ir Jogaila Morkūnai. Indrė prieš porą dienų nusirėžė savo plaukus ir į ceremoniją žengė gerokai pasikeitusi. Pora pasirinko klasikinį stilių: Indrė pasipuošė kelnių ir liemenės baltu ansambliu, o Jogaila juodu kostiumu.

Ceremonijos vedėjai kasmet keičiasi – šį darbą yra išbandę ir Justinas Jankevičius su Juste Arlauskaite-Jazzu (kai dar dalijosi ne tik scena, bet ir namais), ir „radistai“ Jonas Nainys su Rolandu Mackevičiumi.

 Šįmet diriguoti muzikantų paradui patikėta Jogailai (43 m.) ir Indrei (27 m.) Morkūnams – ir tam, teigia apdovanojimų šventės prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, yra net kelios priežastys.

„Viena vertus, mes apie Jogailą šiuo amplua svarstėme jau seniai – dar nuo pirmos ceremonijos. Jis pažįsta visus muzikantus, su savo spalvotais švarkeliais yra tapęs savotišku pramogų pasaulio dievuku.

Iki šiol išsisukdavo – tai jam atostogos, tai dar kas nors. Šįmet yra ir dar viena priežastis – dabar jis vedęs vyras, su žmona Indre augina pernai gimusią dukterį. Tad mes džiaugiamės, kad M.A.M.A. ves žavi mama ir jos vyras.

Viskuo bus pasirūpinta – užkulisiuose budės auklė, bus buteliukas su šiltu pienu“, – juokėsi S.Urbonavičius-Samas.

„Darysime tai, ką reikės. M.A.M.A. – svarbus ir atsakingas renginys, jį vesti – džiaugsmas ir svajonė“, – žadėjo J.Morkūnas.

Prasidėjus tiesioginei transliacijai, Indrė ir Jogaila persirengė kiek spalvingiau. Jų aprangoje dominavo ryškios spalvos. O kaip gi kitaip – ši pramogų pasaulio pora tikrai ryški.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.